Днями оснащений автомобіль «швидкої допомоги» з Івано-Франківська вирушить у зону АТО

IBHw4678

Лікарі Івано-Франківська допомогли закупити ліки для військовослужбовців в зоні АТО.

Близько місяця тому представники ініціативної групи „Свій за свого” звернулися до працівників Центральної міської клінічної лікарні Івано-Франківська з проханням допомогти із закупівлею необхідних в зоні проведення АТО медичних засобів.

„Відгукнулися усі відділення лікарні, які зібрали близько 10000 грн. На ці гроші було закуплено перев’язочний матеріал, гемостатичні губки, системи дезинфікуючих засобів (таблетки для знезараження води, дезинфікуючі засоби для рук, для обробки ран), шовний матеріал, а саме одноразові запаковані голки з ниткою для зашивання ран у польових умовах, еластичні бинти, противірусні препарати, сорбенти, протиалергічні ліки, знеболюючі препарати, противірусні мазі. Представники фармацевтичних фірм надавали нам знижку і віддавали ці препарати по собівартості, а не по закупівельній ціні”, – розповідає завідувач відділенням лабораторії ЦМКЛ Галина Марків.

Як інформує офіційний сайт міста, усі ці медичні засоби були передані військовослужбовцям на блокпости.

На черговій медичній раді головний лікар міста Тарас Масляк звернувся до медиків з проханням, аби до збору коштів долучилися усі лікувальні заклади Івано-Франківська. Протягом декількох днів були зібрані кошти для переобладнання і оснащення автомобіля «швидкої допомоги», який днями вирушить у зону АТО.

Працівник Музею передав 10 тисяч гривень на підтримку української армії
Працівник Музею визвольних змагань з Бурштина передав 10 000 гривень на підтримку військовослужбовців учасників АТО.  
Ще одна втрата на Прикарпатті. У зоні АТО загинув мешканець Коломийського району. Відео
У зоні АТО загинув мешканець Великого Ключева, 33-річний Дмитро Кабалюк.  
Відомий кінотеатр Івано-Франківська відзначає ювілей
7 вересня улюбленому кінотеатрові містян виповниться 10 років.  
На Прикарпатті знову "працюють" квартирні злодії
До чергової частини Долинського райвідділу міліції поступило повідомлення по спецлінії «102», телефонувала 45-річна мешканка райцентру, яка повідомила, що з її квартири вчинено крадіжку.  
З хлібом і сіллю зустрічали прикарпатських героїв у погонах
Зі сходу України повернулись працівники спеціальної роти міліції та батальйону патрульної служби особливого призначення «Івано-Франківськ».  
На Прикарпатті в лісі заблукав грибник, рятувальники знайшли його з ознаками інсульту
Вчора о 08.00 год. гірські рятувальники Ворохтянського ПРВ ГПРЧ АРЗ СП У ДСНС в області виїхали на пошуки заблукалого грибника, громадянина 1953 р.н., жителя смт. Ворохта, який 04.09.14 р. пішов в ліс по гриби та не повернувся додому.  
Бійці батальйону «Прикарпаття» вимагають, щоб з них зняли звинувачення у дезертирстві. ВІДЕО
 
Мер Івано-Франківська заборонив рекламу концерту «Дзідзя»
На засіданні виконкому 5 вересня міський голова зауважив, що в місті недоречно проводити розважальні заходи, коли на Сході гинуть наші земляки.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".