З хлібом і сіллю зустрічали прикарпатських героїв у погонах

222PM845im

Зі сходу України повернулись працівники спеціальної роти міліції та батальйону патрульної служби особливого призначення «Івано-Франківськ».

Зі сльозами на очах та квітами у руках, а також хлібом і сіллю зустрічали правоохоронців перед обласним УМВС рідні та близькі, колеги по службі, а також небайдужі івано-франківці.

Керівник прикарпатської міліції Микола Семенишин привітав бійців із поверненням та подякував за добросовісне виконання службових обов’язків. «Ви наші герої, які чесно, мужньо, добросовісно виконали свій обов’язок, не схибили, є прикладом для нас усіх! Ви голуби миру, ми дуже віримо і надіємось, що приїзд сьогоднішній буде символом припинення війни», - сказав полковник міліції.

Як інформує прес-служба УМВС України в Івано-Франківській області, після вітальних слів та освячення бійці пом’янули біля меморіалу загиблим міліціонерам своїх побратимів, які не повернулися із зони проведення антитерористичної операції.

1111PM39

 Сьогодні в Івано-Франківську стартував Кубок України з шашок
На церемонії відкриття в приміщенні обласного шахово-шашкового клубу були присутні шашкісти з дев`яти областей держави, прибуття представників ще двох регіонів очікується.  
Є можливість сходити на побачення з прикарпатською красунею і в результаті допомогти учасникам АТО
11 вересня о 17:00 год. у приміщенні актової зали ДНЗ: ПНУ ім. Василя Стефаника за адресою: вул.Шевченка, 57 відбудеться третій регіональний конкурс краси "Княгиня Прикарпаття 2014".  
На Прикарпатті чоловік намагався перекинути через огорожу марихуану для засуджених
Інцидент трапився в Долинському районі.  
З 1 листопада розширюється перелік підакцизних товарів
З 1 листопада поточного року до числа алкогольних будуть зараховані напої зі вмістом спирту етилового 8,5 відсотка об’ємних одиниць і більше, які зазначені в товарних позиціях 2103 90 30 00, 2106 90 згідно з УКТ ЗЕД.  
Злодії винесли з новобудови душову кабіну та унітаз
Вчора до правоохоронців надійшла заява від жительки Івано-Франківська. Жінка розповіла, що її новобудову в одному із сіл Тисменицького району обікрали.  
В центрі Івано-Франківська планують встановити дитячий майданчик
Оголошено конкурс на виконання ескізних пропозицій дитячого майданчика.  
Автомобільний Форт Баярд відбудеться в Івано-Франківську на незрівнянній вулиці Промисловій? ВІДЕО
 
Осінній призов на строкову службу набирає обертів
Івано-франківський військкомат починає роботу з організації призову на строкову службу до армії. І вже завтра почне роботу перша медкомісія для призовників.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".