Перший український трилер «Я пам’ятатиму твоє обличчя» презентувала у книгарні «Є» франківчанка Поліна Кулакова

0vP36xJ2f3U

Перший український трилер «Я пам’ятатиму твоє обличчя» презентувала у книгарні «Є» франківчанка Поліна Кулакова та літературна агенція «Discursus»

 Роман «Я пам’ятатиму твоє обличчя» пробує відповісти на питання, як знайти сили, щоб жити далі, коли втрачаєш найцінніше? Саме такі обставини складаються в житті головного героя книги.

Книга вийшла у серії «Свіжа проза» Літературної агенції «Discursus». Інші видання серії – гучний роман Олексія Чупи «Бомжі Донбасу» та психологічні оповідання Ольги Деркачової «Повидло з яблук».

Під час презентації Поліна Кулакова розповість про досвід написання дебютного роману, відкриє задум книжки, прочитає кілька уривків та відповість на запитання читачів.

В Івано-Франківській області про власне майно необхідно дбати передусім самим
Міліція нерідко реєструє злочини, які вчиняють знайомі, а іноді і близькі родичі потерпілих, як мовиться, шляхом вільного доступу. Правоохоронці просять громадян серйозно ставитись до збереження свого майна та закривати двері на ключ, перш ніж виходити з дому.  
П’ять прикарпатців стали «заслуженими»
Президент України Петро Порошенко з нагоди Дня Незалежності України та за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм відзначив державними нагородами працівників різних сфер.  
Відновили Альп-парк на Гуці
До Дня Незалежності небайдужі косівчани відновили спортивний майданчик на Гуці, зруйнований повенями ще в 2010 році.  
В Івано-Франківській області у крадіжці дизпалива підозрюють охоронців підприємства
  Неприємна несподіванка очікувала працівників одного з агропідприємств Галицького району, коли виникла необхідність заправити пальним сільськогосподарську техніку  
Юний житель Карпат зробив фінансовий подарунок військовим на Сході
Сума пожертви складає 2000 гривень. У вівторок, 26 серпня, ці гроші будуть внесені на банківський рахунок Благодійному фонду оборони сусідньої із Закарпаттям Івано-Франківської області  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".