З нагоди Дня незалежності України у Ворохті відбудеться Кубок України зі стрибків на лижах з трампліну та Міжнародний старт на "Кубок Карпат"

 01 index

З нагоди Дня незалежності України у Ворохті відбудеться Кубок України зі стрибків на лижах з трампліну та Міжнародний старт на “Кубок Карпат”

 “Уже приїхали кияни і тернополяни, чекаємо спортсменів з Білорусі”, — говорить директор Ворохтянської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву зі стрибків на лижах з трампліна і лижного двоборства, Заслужений тренер України Григорій Тисячний.

Прикарпаття на змаганнях традиційно представлятимуть вихованці Верховинської, Надвірнянської та Ворохтянської спортивних шкіл, адже виховання спортивної молоді – це вже традиція, незважаючи на мінімальне державне фінансування та жалюгідний стан трамплінів

В Івано-Франківській області про власне майно необхідно дбати передусім самим
Міліція нерідко реєструє злочини, які вчиняють знайомі, а іноді і близькі родичі потерпілих, як мовиться, шляхом вільного доступу. Правоохоронці просять громадян серйозно ставитись до збереження свого майна та закривати двері на ключ, перш ніж виходити з дому.  
П’ять прикарпатців стали «заслуженими»
Президент України Петро Порошенко з нагоди Дня Незалежності України та за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм відзначив державними нагородами працівників різних сфер.  
Відновили Альп-парк на Гуці
До Дня Незалежності небайдужі косівчани відновили спортивний майданчик на Гуці, зруйнований повенями ще в 2010 році.  
В Івано-Франківській області у крадіжці дизпалива підозрюють охоронців підприємства
  Неприємна несподіванка очікувала працівників одного з агропідприємств Галицького району, коли виникла необхідність заправити пальним сільськогосподарську техніку  
Юний житель Карпат зробив фінансовий подарунок військовим на Сході
Сума пожертви складає 2000 гривень. У вівторок, 26 серпня, ці гроші будуть внесені на банківський рахунок Благодійному фонду оборони сусідньої із Закарпаттям Івано-Франківської області  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".