Коломиянка Юліана Василовська потрапила у фінал Дитячого Євробачення-2014

9a7c438b4474e73a13eedcb243ff8610

29 червня у Києві пройшов півфінал національного відбору Дитячого пісенного конкурсу Євробачення – 2014

До фіналу потрапили 20 юних вокалістів з цілої України, серед них й 13-річна коломиянка Юліана Василовська, повідомляє кореспондент «Коломийських ВІСТЕЙ».

Учасників національного відбору оцінювали педагог з вокалу Наталія Медведєва, хореограф Анжела Копотя, співачка Illaria, композитор і поет Андрій Француз та музичний продюсер Михайло Некрасов.
Юліана Василовська вперше приймає участь у конкурсі подібного масштабу й одразу потрапила до двадцятки кращих.

Уже майже за місяць дівчина позмагається за право представляти Україну на міжнародному конкурсі на Мальті.
Нагадаємо, у фіналі Дитячого Євробачення не вперше виступатиме представниця з Коломиї. У 2012 році за право представляти Україну боролася Тетяна Гулик, яка отримала приз глядацьких симпатій, а у минулому році – Христина Ткачук.

Довідка. Дитячий пісенний конкурс Євробачення (Junior Eurovision Song Contest) – щорічний міжнародний телевізійний пісенний конкурс, який проводиться під егідою Європейської мовної спілки (ЄМС) (European Broadcasting Union) та в якому беруть участь представники країн-членів ЄМС, діти 10–15 років. Фінал конкурсу, як правило, транслюється у прямому ефірі в усіх країнах Європи, які беруть участь у конкурсі. Україна дебютувала на ДПКЄ у 2006 році. Переможцем ДПКЄ–2012 в Амстердамі стала 10-річна Анастасія Петрик, яка вперше принесла Україні перемогу в цьому конкурсі. ДПКЕ–2013 відбувся в Києві. Україна вже вдруге приймала цей конкурс, а країну представляла 12-річна Софія Тарасова, яка посіла друге місце.

 

Джерело: http://visty.in.ua/

На Прикарпатті у дитячому таборі працюють волонтери із США
В одному з найбільших таборів Прикарпаття почалася третя табірна зміна.  
В Долині перекрили дорогу, вимагаючи бронетехніку для батальйону «Прикарпаття»
28 липня громадські активісти перекрили дорогу в місті Долина, вимагаючи надати 5-му батальйону «Прикарпаття» важку бронетехніку.  
В Коломиї чоловік розбив вхідні двері в магазин, щоб там поспати
Днями в Івано-Франківську близько 5 години ранку на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з охоронюваного супермаркету по вулиці Палія, що в м. Коломия. На місце події негайно було відправлено наряд групи затримання Державної служби охорони.  
Злодієм виявився товариш
Нещодавно до Івано-Франківського міськвідділу міліції за допомогою звернувся 35-річний житель обласного центру. Чоловік бідкався, що в нього з оселі зникли гроші.  
“Автомайдан” Калущини: Закупили 26 бронежилетів. Ще 16 — у наявності
Калуські громадські активісти закупили 26 бронежилетів для військових, які несуть службу у Донецькій та Луганській областях в ході АТО.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".