В Івано-Франківську біля стін ОДА пройшов мітинг з вимогою розпуску Ради

fafa
У райдержадміністрації зібралися представники політичних партій та громадських організацій, в руках у них плакати "Молодь за перевибори", "Люстрація і перевибори"

В Івано-Франківську біля будівлі ОДА пройшов мітинг з вимогою розпустити Раду і призначити позачергові вибори. Про це з місця подій повідомляє кореспондент телеканалу "112 Україна". У райдержадміністрації зібралися представники політичних партій та громадських організацій, в руках у них плакати "Молодь за перевибори", "Люстрація і перевибори". "Щоб всі мажоритарні кандидати, які себе представляють, бачать, що вони служать українському народу, що їх вибирав український народ, завтра повинні прийти на засідання сесії ВР і проголосувати за цю постанову. Нам в першу чергу потрібно, щоб вона була включена до порядку денного . Бо є підозра, що просто не стане кількості голосів, щоб це постанова була включена до порядку денного і тоді дуже просто говорити про те, що в порядку денному не було, ми не голосували ", - заявив один із учасників акції. "Ми контролюємо кожного депутата, кожен депутат, або він фракційний, або він обраний від політичної партії, або він обраний на мажоритарному окрузі, щоб він розумів, що за ним стежать, за ним стежить громадськість. І, відповідно, те, як він завтра голосуватиме, це буде відомо, це можна буде проконтролювати ", - зазначив активіст.

На Прикарпатті у дитячому таборі працюють волонтери із США
В одному з найбільших таборів Прикарпаття почалася третя табірна зміна.  
В Долині перекрили дорогу, вимагаючи бронетехніку для батальйону «Прикарпаття»
28 липня громадські активісти перекрили дорогу в місті Долина, вимагаючи надати 5-му батальйону «Прикарпаття» важку бронетехніку.  
В Коломиї чоловік розбив вхідні двері в магазин, щоб там поспати
Днями в Івано-Франківську близько 5 години ранку на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з охоронюваного супермаркету по вулиці Палія, що в м. Коломия. На місце події негайно було відправлено наряд групи затримання Державної служби охорони.  
Злодієм виявився товариш
Нещодавно до Івано-Франківського міськвідділу міліції за допомогою звернувся 35-річний житель обласного центру. Чоловік бідкався, що в нього з оселі зникли гроші.  
“Автомайдан” Калущини: Закупили 26 бронежилетів. Ще 16 — у наявності
Калуські громадські активісти закупили 26 бронежилетів для військових, які несуть службу у Донецькій та Луганській областях в ході АТО.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".