Понад сотні ветереанів МВС під будівлею Нацполіції в Івано-Франківську вимагають підвищення пенсій

Сьогодні, 20 грудня, біля будівлі ГУ Національної поліції України, на Сахарова, силовики знову вийшли на Всеукраїнську акцію протесту щодо порушень вимог Конституції та Законів України по пенсійному забезпеченню вказаної категорії пенсіонерів.

Більше сотні прикарпатських силовиків вийшли на Всеукраїнську акцію протесту ветеранських, профспілкових організацій, пенсіонерів органів внутрішніх справ, Збройних сил та силових відомств України, оскільки незадоволені пенсійним та соціальним забезпеченням, передає кореспондент Фіртки.

 

«Ми сьогодні протестуємо проти того, щоб був прийняти законопроект відповідно до якого Кабінет міністрів зможе у ручному режимі визначати коефіцієнт для кожного пенсіонера. Не сьогодні, завтра буде прийнятий новий бюджет у якому не передбачені кошти для перерахунку наших пенсій», - каже пенсіонер Володимир Лемчак.

«Вимагаємо дотримання закону про перерахування пенсій. Пенсіонерам військової служби не підвищували пенсії з 2008 року», - каже Василь Веклин.

Мітингувальники направили резолюцію, яка була прийнята на попередньому зібранні у відповідні органи, зокрема Пенсійний фонд та Міністерство внутрішніх справ.

Додати коментар

Захисний код
Оновити




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках