Останні події:

Франківчанка на дві доби покинула півторарічну доньку саму в квартирі

14925466 622713884578214 2140438667484880900 n

Горе-матір притягнуть до адміністративної відповідальності за неналежне виконання обов'язку з виховання дитини - оштрафують.

Про випадок повідомила в мережі начальник сектору ювенальної превенції ГУ обласної поліції Алла Бойчук.
29 жовтня близько 17 години працівникам сектору ювенальної превенції надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир міста Івано-Франківська протягом тривалого часу без нагляду знаходиться маленька дитина.
Виїздом за адресою було з'ясовано, що в квартирі перебуває дівчинка 2015 року народження, яку мама залишила без догляду.
В квартирі антисанітарні умови проживання, відсутні продукти харчування та чистий одяг для дитини.
Місце знаходження мами на той час було невідоме. Працівниками поліції було прийнято рішення про поміщення дитини в дитячу лікарню для обстеження.
Наступного дня, 30 жовтня, на спецлінію 102 звернулася франківчанка про викрадення її малолітньої дочки. Поліцейські з'ясували, що заявницею являється 26-річна мама залишеної дитини. Через дві доби горе-матір повернулася додому і не виявила дитини в квартирі.
Жінка повідомила працівникам поліції, що в суботу залишила дитину на свого співмешканця і пішла до друзів.
Працівники ювенальної превенції відносно матері склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 184 КУпАП (неналежне виконання обов'язків щодо виховання дітей) та направили матеріали на розгляд суду.

Додати коментар

Захисний код
Оновити