Кого відносить до «бидла» донька прикарпатського чиновника? ВІДЕО

popovuchhal

В соціальній мережі Вконтакті з’явилося відео під досить нестандартною назвою "Ланчинське бидло". Під такою назвою його розмістила в себе на сторінці донька голови Надвірнянської районної ради Василя Поповича Галина Попович.

Як видно з відео від 13 квітня 2015 року, двоє молодих людей, посеред білого дня прогулюються центральною вулицею селища Ланчин Надвірнянського району, один з них навмисино ламає молоді дерева, що ростуть на тротуарі.

Слід зазначити, що Галина Попович любить шокувати людей своїми відвертими висловлюваннями. Минулого року в опитувальному інтеренет-сервісі Ask.fm на запитання "На що ти можеш дивитися безкінечно?", вона відповіла: "Як горить москаль".

Коментарі  

#1 Ілля Захарчук 10.08.2015, 07:19
Керівникам Державних, комерційних і громадських організацій

З відома керівництва Представницької та Виконавчої влади,Ради Профспілок Області, Відділення Всеукраїнського Об»єднання Ветеранів області 15.08.2015 р. в 13-00 в залі засідань Ради Профспілок області відбудеться чергова планова презентація вітчизняної компанії Клубна Система «Нове Життя»,що створена 13 січня 2005 р.в м.Дніпропетровськ на виробничих площах фармацевтичного виробництва «Південмашу».
Компанія вийшла на ринок України з широким асортиментом органічної оздоровчої продукції Сертифікованої Міністерством Охорони Здоров”я України по розробках вітчизняного Академіка В.І.Литвиненка,яка по якості відповідає європейським стандартам. Детальна інформація на сайті компанії www.new-life.org.ua . та додатків до даного листа в виді файлів.
Виходячи з наведеного пропоную:
1. На даному зібранні обговорити питання про практичні організаційні заходи по створенню додаткових робочих місць по вільному графіку роботи (сумісництву) на впровадженні програми оздоровлення краян методом народної медицини на науковій основі по рекомендації Міжнародного Громадського Об»єднання Клубна Система «Нове Життя». В основу закладено розвиток напрямку клітинної терапії в охороні здоров»я.
2. Для участі в обговоренні делегувати представника Вашого трудового колективу та довести дану інформацію до широкого кола громади краю.

З повагою та побажанням Любові,Здоров»я!Щастя та Добра
Член Всеукраїнського Об”єднання Ветеранів,
Клубу Органічного Землеробства,
Міжнародної Громадської Організації КС «Нове Життя»
Член ініціативної групи ,що прийняла 30.07.2015 р. Статут Територіальної Громади Українського народу міста Івано-Франківська.
Учасник Майдану Гідності подїй 10 січня 2014 року
2 серня 2015 року Ілля Захарчук
тел.(0342)786800;0501705592; 0676394970; ел.пошта :[email protected];Скайп: pereslip

Додати коментар

Захисний код
Оновити