Останні події:
Прокуратура розпочала розслідування за фактом привласнення 150 тис. грн службовцями Рогатинської РДА ... | На Прикарпатті в автомобілі нетверезого чоловіка поліцейські виявили понад кілограм маріхуани. ФОТО... | Європейський банк надасть 200 млн євро на транспортну інфраструктуру в Україні – частина грошей перепаде і Франківську... | За борги банк забрав у екс-депутата Ольги Сікори готель «Прикарпатський», який оцінив у 50 мільйонів... | На Прикарпатті тривають масштабні навчання молодих пілотів. ВІДЕО... | Прикарпатські енергетики попереджають про можливі перебої електропостачання... | Чергове смертельне ДТП на Прикарпатті... | З початку року лікарі знайшли пухлини у 36 маленьких буковинців. ВІДЕО... | Ексклюзивна аерозйомка ділянки під львівський сміттєпереробний завод. ВІДЕО... | На Сарненщині правоохоронці виявили підпільний гральний заклад. ВІДЕО... |

Прокуратура встановила, що підприємець Гавриляк самовільно перекрив середмістя Івано-Франківська

14993372 872766799525214 963205373655218756 n

Івано-Франківською місцевою прокуратурою встановлено самовільне, всупереч договору та постанови Кабміну, центральних вулиць Івано-Франківська.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив відомий прикарпатський юрист та нотаріус Ігор Фріс, інформує кореспондент Фіртки.

"До речі сніжний ком на голову Миколи Гавриляка, насувається все більшими темпами. Прокуратурою встановлено самовільне в супереч договору та постанови Кабміну перекриття вулиць..... Як я і казав 356 ККУ.... зі всіма наслідками", - написав юрист.

Нагадаємо, Ігор Фріс подав до суду на Миколу Гавриляка, який виграв тендер і облаштував паркувальну зону на вулиці Шпитальна.

Проти Миколи Гавриляка, який замість облаштування 68 паркувальних місць, перекрив доступ автотранспорту до центру Івано-Франківська, порушено кримінальну справу

Адвокат зазначає, що по факту самоправства щодо Гавриляка порушено кримінальне провадження у прокуратурі.

Наприкінці літа в Івано-Франківську з'явилася паркувальна будка на вул. Шпитальній, яка має обмежити безконтрольний в'їзд до центральної частини міста. Тендер на нову паркозону виграв франківець Микола Гавриляк, який відомий в місті, як засновник інтернет-платформи "Типовий Франківськ".

Наразі будка досі працює в ручному режимі, з чого неодноразово глузували в мережі франківці, адже шлагбаум працівник паркобудки піднімає вручну, пише сайт 0342.ua.

15036737 1789818524592445 8404559292454491363 n
Як відповів сам Гавриляк: "Певні служби тягнуть з підключенням живлення, тому, попри наявність усіх "нанотехнологій", вони без електрики не працюватимуть, і їх досі не передали мені, як оператору, на баланс. Тому коментувати нема що, ми змушені вже надавати послуги і охороняти об'єкти на в'їзді в паркувальну зону. Трохи терпіння і все буде".

Додати коментар

Захисний код
Оновити