В Україні є аномальне місце, де зупиняється час

b busol01

У Сумській області знаходиться зона з аномальними природними показниками. Це таємниче місце розташовано на місці хутора Мала Бугайка, тому його називають "Бугайським трикутником".

Місце обкутане містичними історіями. За свідченнями очевидців, саме там фіксували факти зупинки і прискорення часу, а ще траплялися галюцинації та видіння.

"Там такі чудеса відбувалися, туди навіть механізатори не хотіли іноді їхати працювати. Навіть корови не хотіли на цих місцях пастися, обходили осторонь", - розповів Іван Бабій, який у 70-х роках працював головним агрономом. За його словами поблизу Малої Бугайки вся техніка виходила з ладу.

Люди стараються триматися осторонь від "Бугайського трикутника". Поле, а посеред нього цвинтар. Це все, що нагадує про колишній хутір Мала Бугайка. Люди покинули свої домівки через страх перед невідомим.

Колишній тракторист Іван Мартиненко згадує, як в нічну зміну трактор неодноразово зависав над проваллям через галюцинації. "Відчуваєш вже сам, що поле має закінчитися, а при світлі те поле йде і йде невідомо куди. Вилізеш з трактора, зупинишся, а ти вже над яром стоїш", - розповідає чоловік.

Дослідник аномальних явищ Володимир Літовка зізнається, що влітку і сам був свідком незрозумілої поведінки механізмів. Мало того, що стрілки годинника вирвалися на 7 хвилин вперед, ще й компас зіпсувався. Майстер, який досліджував годинник, впевнений - це результат дії магнітного поля.

 

Джерело: turystam.in.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".