Немає сенсу працювати більше 35 годин на тиждень

f93cb531ee7f90e1

Американець витратив рік на пошук питання, як досягати межі продуктивності. Рік тому американець Кріс Бейлі закінчив навчання за бізнес-спеціальністю та отримав дві шикарні пропозиції з працевлаштування. Однак він відмовився від них заради річного експерименту з пошуку секрету максимальної продуктивності.

Від травня минулого року Бейлі практикував десятки методів покращення продуктивності: зустрічався зі світовими гуру ефективності, працював наднормово, медитував днями, жив у повній ізоляції, харчувався виключно водою або сойлентом, перечитував тонни книжок і переглядав усі TED-виступи на задану тему.


Під час проведення свого експерименту Бейлі вів блог, де описував різні секрети досягнення максимальної продуктивності.


Висновок дослідника досить простий: три стовпа продуктивності — енергія, час та увага. Тільки одночасно контролюючи всі ці три фактори, можна досягати межі своєї продуктивності. При цьому єдиного секрету, як ставати більш дієвим, не існує, проте є сотні тактик контролю за своїм часом, енергією та увагою, які можна випробовувати, обираючи з них свою.


Економія часу — ліміт на кількість справ та інтернет

 

Джерело: mydim.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".