Палатки біля ОДА ніхто забирати не буде

СНПЧ Москва
CMS Joomla

V2k3pKsyq34

Здається вже гомін революції давно затих, а її атрибути чомусь і досі присутні на вулицях Івано-Франківська. Мабуть, кожен, хто проходить повз будівлю Івано-Франківської ОДА не раз запитував себе, а чому палатки і досі стоять. Раніше звучали заяви, що майдан стоятиме до оголошення результатів президентських виборів.

Президента ми вже два тижня як обрали. Поруч з цим відбулися і кадрові зміни чи не всіх ключових посад, зокрема, і на Івано-Франківщині. А палатки як стояли так і досі стоять.


Отож, наше інтернет-видання вирішило поцікавитись в мешканців цих малих архітектурних форм, яка мета їхнього стояння. Для цього ми відправились безпосередньо до місця їхньої дислокації. Біля намету ми зустріли тільки одну людину, яка з не зрозумілих для нас, але, мабуть, важливих для неї причин, відмовилась представитись.


Що ж нам вдалось дізнатись від чергового вартового палатки? По-перше, самооборона майдану в Івано-Франківську стоятиме поки не стабілізується ситуація в Україні, принаймні найближчим часом намет ніхто забирати не буде. Бо, як зазначив вартовий, ніяких змін та рішучих дій щодо стабілізації ситуації в Україні вони не побачили. «До влади як місцевої так і столичної у них довіри немає, тому вони спрямовують свої дії на досягнення цілей революції», - зазначив майданівець. Поруч з цим він відзначив, що місцева влада проводить дискредитацію самооборони.


Отож, всім небайдужим до естетичного вигляду нашого міста, прийдеться набратися терпіння, адже малі архітектурні форми із всіма своїми прибамбасами (бочки для розведення багаття, дрова і т. д.) ще довго мулятимуть наше око.

За кілька годин до падіння "Боїнга" РФ заборонила польоти над Україною
За кілька годин до трагедії Росія перестала пускати літаки на територію ДНР. Чотири маршруту були змінені. .
Харківське метро "замінували"
У Харкові від невідомого до міліції надійшло повідомлення про мінування станції метро "Завод імені Малишева". .
Дитячий садочок на Донбасі в епіцентрі бойових дій
Близько 11.20 бойовиків бачили в приватному секторі Малої Вергунки, інформує informator.su .
ТОП-10 сейвів воротарів на ЧС-2014. ВІДЕО
.
No photo
14 липня о 14:21 год. в Снятині по вулиці Лесі Українки виникла пожежа літньої кухні .

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".