Дитячий садочок на Донбасі в епіцентрі бойових дій

СНПЧ Москва
CMS Joomla

Tualetni teroristi  1337086791

Близько 11.20 бойовиків бачили в приватному секторі Малої Вергунки, інформує informator.su

    Очевидці розповіли, що вони відкрили вогонь у бік Стукалова балки з позиції біля місцевого дитячого садка. «Вони привезли з собою цю скорострільну гармату, стали біля дитячого садка, це на перехресті Яблучною і Челябінської, і відкрили вогонь! Я не рахував, але вони зробили десь 15 пострілів у бік Стукалової балки. Це там, де Металіст. І ось вони стріляють, а хоч би хто подумав, що поруч стільки люди живе! Та й біля садка дитячого стати - це ж чим думати треба» - обурений житель містечка. Нагадуємо, що більше години тому розпочався бій за Металіст. Сили житомирської мехбригади протистоять двом угрупованням бойовиків, які ведуть вогонь і з-під Металіста, і з позицій під Малою Вергункою.

Харківське метро "замінували"
У Харкові від невідомого до міліції надійшло повідомлення про мінування станції метро "Завод імені Малишева". .
ТОП-10 сейвів воротарів на ЧС-2014. ВІДЕО
.
No photo
14 липня о 14:21 год. в Снятині по вулиці Лесі Українки виникла пожежа літньої кухні .
З артилерії розстріляли 72 бригаду українських військовослужбовців, є 7 загиблих
      72 бригаду українських військовослужбовців, яка рухалася напрямку Савур-могили, бойовики розстріляли з артилерії. Є жертви, 7 – загинуло, два десятки – поранено, повідомляє new-s.com.ua .
Палатки біля ОДА ніхто забирати не буде
Здається вже гомін революції давно затих, а її атрибути чомусь і досі присутні на вулицях Івано-Франківська. Мабуть, кожен, хто проходить повз будівлю Івано-Франківської ОДА не раз запитував себе, а чому палатки і досі стоять. Раніше звучали заяви, що майдан стоятиме до оголошення результатів президентських виборів. .

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".