nadia

stdClass Object ( [url] => /sata2/home/users/zmis/www/www.zmist.if.ua/sata2/home/users/zmis/www/www.zmist.if.ua/images/banners/nophoto.jpg [alt] => No photo [caption] => На Прикарпаття завітав Андрій Садовий )

Сенченко: Порошенко може ввести воєнний стан на сході

СНПЧ Москва
CMS Joomla

o-00011181-a-00002744

В.о заступника голови адміністрації президента України Андрій Сенченко вважає, що новообраний президент Петро Порошенко після вступу на посаду підтримає введення воєнного стану

 

"Я думаю, що він повинен підтримати введення воєнного стану в цих областях", - заявив Сенченко журналістам у вівторок у Києві. Він підкреслив, що "Порошенко адекватно оцінює ситуацію в країні, і, зокрема, на сході ".

 

Раніше мер Донецька заявляв про те, що провести евакуацію жителів міста у разі потреби буде неможливо.

 

"Евакуювати мільйон жителів практично неможливо. В даний момент в місті проживає 270 тис. пенсіонерів та 24 тис. дітей дошкільного віку. У нас немає умов для евакуації такої кількості людей", - сказав Лук'янченко на прес-конференції у вівторок. Він також повідомив, що бомбосховища Донецька розраховані всього лише на 20 % населення міста.

 

Крім того, мер Донецька висловив надію на те, що після інавгурації президента України Петра Порошенка будуть зроблені кроки щодо стабілізації ситуації на сході країни.

Палатки біля ОДА ніхто забирати не буде
Здається вже гомін революції давно затих, а її атрибути чомусь і досі присутні на вулицях Івано-Франківська. Мабуть, кожен, хто проходить повз будівлю Івано-Франківської ОДА не раз запитував себе, а чому палатки і досі стоять. Раніше звучали заяви, що майдан стоятиме до оголошення результатів президентських виборів. .
No photo
test .
No photo
jM247k05NeE#t=17 .
У день виборів влада має посилити заходи безпеки в усій Україні		 		 		  У день виборів влада має посилити заходи безпеки в усій Україні
Самопроголошене керівництво так званих Донецької і Луганської «народних республік» заявило, що на Донбасі вибори Президента України 25 травня 2014р. не відбудуться .
Озброєні люди під Энергодаром підтвердили, що вони є представниками "Правого сектора"
На даний момент "Правй сектор" взято "кільце" правоохоронними органами біля атомної електростанції .

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".