На Закарпатті можуть створити Комітет солдатських матерів

2709ea5295d385369bce803a801784ba1dfbd834

Пропозицію про створення згаданої структури у межах області, до якої увійдуть матері військовослжбовців, що нині воюють або героїчно загинули у зоні АТО, планує оприлюднити на зустрічі з родинами військовослужбовців наступного тижня голова Закарпатської ОДА Василь Губаль, розповів сьогодні під час спілкування з представниками громадськості особисто керівник області.

За словами Василя Губаля, на наступний тиждень, у середу, 1 жовтня, попередньо запланована зустріч з членами родин закарпатських військовослужбовців-учасників АТО.

Саме під час зустрічі, розповів голова ОДА, він планує детально ознайомитись із проблемами, які наразі хвилюють родини бійців - побутові, житлові, земельні тощо.

Крім того, як зауважив Василь Губаль, він пропонуватиме рідним військових розглянути можливість і нагальність створення в області Комітету солдатських матерів. Така структура, за словами керівника Закарпаття, дозволить завжди тримати владу в курсі проблем сімей військових, "тримати руку на пульсі" та допомагати вирішувати ці самі проблеми по мірі їх виникнення.

Також, за словами голови ОДА, на часі і було б доречним - схвалення обласної програми реабілітації військових, які побували у зоні АТО, інформує zakarpattya.net.ua

Унікальний часомір встановили в середмісті Тернополя. ВІДЕО
 
На Тернопільщині "народні юристи" ледь не довели пихатих ДАІшнків до сліз і заставили тікати. ВІДЕО
 
Фінал Кубка Галичини з єдиноборств у Львові. Фінал. ВІДЕО
 
Львів: під час пожежі евакуйовано 32 людей, 13 врятовано. ВІДЕО
 
До Берегова привезли шматок святої рукавички отця Піо
Рукавиця просочена кров’ю святого отця.  
Сотні десантників зі Львова направляються у зону АТО. ВІДЕО
 
В'язні по телефону видурюють у львів'ян гроші. ВІДЕО
 
На Закарпаття прибув Прем'єр-міністр Угорщини
Сьогодні на Закарпаття з офіційним візитом прибув Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. На кордоні, в залі пункту пропуску «Лужанка» відбулася зустріч з керівництвом області – головою облради Іваном Балогою, головою ОДА Василем Губалем, першим заступником голови облради Василем Брензовичем.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках
Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".