Ефект бумерангу: у Росії затримали злочинців, які збували зброю з зони АТО

images1291

Росії правоохоронці затримали членів організованого злочинного угрупування, що поставляли в РФ вогнепальну зброю з країн Європейського Союзу та України. Про це повідомляє “РИА Новости” з посиланням на Центр громадських зв’язків ФСБ РФ.

Згідно з повідомленням, 19 вересня в Московській області при збуті чергової партії зброї був затриманий на місці злочину організатор кримінального бізнесу. “Одночасно з цим в шести регіонах РФ проведені затримання та слідчі дії стосовно інших членів ОЗГ, причетною до контрабандних постачань вогнепальної зброї і боєприпасів з країн Євросоюзу і України в РФ та їх подальшої реалізації в різних суб’єктах країни”, – зазначили у відомстві.

Крім того, у результаті зазначених заходів були ліквідовані чотири “майстерні по ремонту, модернізації зброї та виготовлення боєприпасів.

З незаконного обігу вилучено 136 одиниць вогнепальної зброї, у тому числі міномети часів ВВВ, кулемети, пістолети, пістолети-кулемети і револьвери російського та іноземного виробництва, автомати, боєприпаси різноманітного калібру, холодну зброю, вибухові речовини.

Вилучені засоби ураження спрямовані на технічну і балістичну експертизи, пише 7days-ua.com

Україна стане центральною темою саміту ЄС-Канада
Ситуація в Україні стане однією з центральних тем саміту ЄС-Канада, який пройде в Оттаві і Торонто 26 вересня. Про це йдеться в поширеному в Брюсселі заяві Єврокомісії, передає «ІТАР-ТАСС». «Керівники ЄС і Канади обговорять ряд питань, що стосуються міжнародного миру та безпеки. Зокрема, ситуація в Україні, включаючи співробітництво по Східному партнерству, буде в центрі цих дискусій», - наголошується в повідомленні. Євросоюз на саміті буде представлений главою Євроради Херманом Ван Ромпеєм, головою Єврокомісії Жозе Мануелем Баррозу та єврокомісаром з торгівлі Карелом Де Гюхтом. З боку Канади візьмуть участь у саміті прем'єр-міністр країни Стівен Харпер і міністр міжнародної торгівлі Едвард Фаст.  
Порошенко заявляє про необхідність перегляду програми співпраці з МВФ з урахуванням нинішніх реалій
Президент України Петро Порошенко заявляє про необхідність перегляду програми співпраці України з Міжнародним валютним фондом з урахуванням нинішніх реалій.  
Під НБУ через курс долара зібралася акція протесту, будівлю закидали яйцями
Близько сотні людей зібралися під стінами НБУ, скандуючи «Спекулянти сидять в Нацбанку» і «Досить красти!».  
У Запоріжжі викрили мережу порностудій
У Запоріжжі співробітники обласної міліції викрили мережу порностудій, яка розповсюджувала фото та відео порнографічного характеру в Інтернеті. Організатором нелегального бізнесу виявився 37-річний місцевий житель.  
У Києві невідомі побили мітингувальників з Харкова
У Києві невідомі хлопці у спортивній формі побили активістів із Харкова, передає кореспондент УНН.  
Очільники військкоматів поїдуть у зону АТО. ВІДЕО
 
Зливи й потужний вітер наробили лиха у містах України. ВІДЕО
 
Савченко знаходиться в московському СІЗО №6 – адвокат
Українська льотчиця Надія Савченко, яку вчора таємно перевели з воронецького СІЗО, зараз перебуває у московському СІЗО №6. Про це повідомив адвокат Савченко Марк Фейгін.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".