Підтримка українцями вступу до НАТО зросла втричі

kan 2652 0

Українці дедалі більше підтримують курс на вступ до НАТО, усвідомлюючи зовнішні загрози для країни, заявила директор фонду "Демократичні ініціативи" Ірина Бекешкіна.

"Саме життя показало, що Україна виявилася безпорадною у сфері безпеки - спочатку Росія відібрала Крим, потім виникла загроза для решти території країни", - заявила Бекешкіна під час прес-конференції в середу.

За її словами, в даний час за вступ до НАТО виступає 34% українців у порівнянні з 12% в серпні 2012 року, і ця підтримка зростатиме з кожним місяцем.

"Якщо хоча б половина населення України буде за НАТО, то це буде суттєвим аргументом для керівництва Альянсу. Так само, як українці довели на Майдані, що Україна - це Європа", - вважає соціолог.

 

Джерело: day.kiev.ua

Російські літаки перетнули українське небо
Протягом сьогоднішнього дня зафіксовані чергові порушення повітряного простору та державного кордону України авіацією РФ. Про це повідомив речник АТО Владислав Селезньов, передає unn.com.ua.  
Артилерія ЗСУ обстрілює позиції терористів. ВІДЕО
 
Росія назвала звіт ООН щодо України "лицемірним"
МЗС Росії вважає упередженою доповідь управління Верховного комісара ООН з прав людини щодо ситуації в Україні, йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сайті зовнішньополітичного відомства.  
Росія звинуватила Японію, яка вводить санкції, у несамостійності політики
МЗС Росії заявило, що у питанні оголошення санкцій проти Москви Японія діє під диктовку Вашингтона.  
Україна та Нідерланди підписали угоду "Про міжнародну гуманітарну місію поліцейських"
Угоду "Про міжнародну гуманітарну місію поліцейських" для захисту розслідування катастрофи літака "Малайзійських авіаліній" в Донецькій області сьогодні підписали Україна та Нідерланди.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".