nadia

Слідчий комітет Росії просить заарештувати Коломойського

СНПЧ Москва
CMS Joomla

kolomojskij-naznachen-glavoj-dnepropetrovskoj-oga-427-d1ab

Слідчий комітет Росії просить суд заарештувати голову Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігоря Коломойського.

"Слідчим комітетом Росії до суду надіслано матеріали про обрання щодо Ігоря Коломойського запобіжного заходу у вигляді взяття під варту", - ідеться у повідомленні прес-служби СКР.

Tам зазначили, що як тільки суд обере запобіжний захід пану Коломойському, СКР доручить негайно встановити місце перебування голови ОДА взяти його під варту.


Також Слідчий комітет пообіцяв найближчим часом надіслати до суду матеріали щодо арешту міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.


Окрім того, російські слідчі мають намір притягнути до відповідальності командира батальйону "Айдар" Сергія Мельничука.


Раніше в українській Генпрокуратурі заявляли, що порушені у Росії кримінальні справи проти українських силовиків, які беруть участь в антитерористичній операції на Донбасі, не матимуть правових наслідків.

 

Джерело: bbc.co.uk

Нацгвардія не буде наносити авіаційний удар по Донецьку, - Полторак
    По місту, по населеному пункту наносити авіаційний удар ніхто не буде. .
Перше інтерв'ю Стрєлкова після втечі зі Слов'янська ВІДЕО
.
У передмісті Донецька та в районі аеропорту йдуть бої, — міськрада
    Незважаючи на відносно спокійну обстановку в Донецьку цієї ночі, в районі аеропорту та на в’їзді до міста тривають бойові дії. .
Танки знищують терористів у Краматорську. ВІДЕО
.
У Донецьку ДАІвці відмовилися патрулювати вулиці
    У зв’яку з тим, що 3 липня в Донецьку розстріляли трьох співробітники ДАІ, міліціонери відмовилися патрулювати вулиці міста. .

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".