ЗМІСТ - ЗМІ створене тобою!

Українці не люблять українське кіно

СНПЧ Москва
CMS Joomla

SocButtons v1.5

kinoСоціологічна група «Рейтинг» в рамках проекту «Народний ТОП» запропонувала українцям назвати ТРИ найулюбленіші фільми. В результаті респондентами було названо понад 600 улюблених фільмів та серіалів. Не визначилися з вибором улюбленого фільму лише 16% опитаних.

Згідно з результатами дослідження групи «Рейтинг», до найулюбленіших фільмів українців увійшли «Величне століття. Роксолана» (9%), «Москва сльозам не вірить» (8%), «Діамантова рука» (7%), «Іронія долі або з легким паром» (6%), «Любов і голуби», «Службовий роман» та «В бій ідуть самі «старики» (по 5%), «Операція «Ы», «Кавказька полонянка», «17 миттєвостей весни» та «Дівчата» (по 4%).
На Заході популярнішими, ніж у решті регіонах, є «Роксолана», «Сила», «Бригада», «Обручка» та «Анжеліка». 

Чим старші респонденти, тим більш прихильні вони до радянських фільмів, зокрема, «Москва сльозам не вірить», «17 миттєвостей весни», «В бій ідуть самі «старики», «Дівчата», «За двома зайцями». Також старші люди віддали перевагу серіалу «Величне століття. Роксолана». 

Ті, хто вважають рідною мовою українську, надають перевагу таким фільмам і серіалам як «Роксолана», «Сила», «Джентльмени удачі», «За двома зайцями». Серед тих, хто вважає рідною обидві мови, популярні «Іронія долі», «Дівчата», «Іван Васильович змінює професію», «Свати», «Сутінки». Російськомовні респонденти частіше відзначали наступні стрічки: «Москва сльозам не вірить», «Службовий роман», «Любов і голуби», «Кавказька полонянка».

Відповіді респондентів були також поділені за країною походження стрічки та типом (фільми і серіали). Так, серед улюблених фільмів українців більшість (40%) радянського походження. Третина – іноземного, кожен п’ятий – російського і лише 5% – українського.

RedTram

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках

Наші партнери

RRopaganda123

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".