Кличка врятував мій тренер, порадивши мені охолонути, - Ліпаі

СНПЧ Москва
CMS Joomla

alex-leapai-klitschko

Обов'язковий претендент на титул чемпіона WBO в суперважкому дивізіоні Алекс Ліпаі (30-4-3, 24 КО) почав підготовку до найважливішого двобою в кар'єрі проти чемпіона WBO / WBA / IBF / IBO Володимира Кличка ( 61-3, 51 КО), який відбудеться 26 квітня в Оберхаузені (Німеччина).

Як стало відомо, команда австралійського бійця запросила у свій табір таких спаринг-партнерів, як Соломон Хаумоно ( 21-2-2, 19 КО), Боуї Тупу (23-3, 16 КО) і румуна Развана Кояні (8-1, 4 КО), зріст якого 202 см.

"Коли я вперше зустрівся лицем до лиця з Кличком, на мене нахлинули емоції і я подумав, навіщо чекати, давайте битися прямо тут. Але, мій тренер порадив мені охолонути. Кличко виявився джентльменом і я повинен був виказати йому належну повагу", - зізнається Ліпаі, - "Я другий боєць з Самоа, після Девіда Туа, який отримав шанс поборотися за титул чемпіона світу. Для такого невеликого острова це величезна подія. Я сподіваюся, що і через 100 років говоритимуть, що я той хлопець, який побив великого Кличка!".

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".