Компанія Adidas представила офіційний м'яч Чемпіонату світу

miah

М'яча, який буде використаний у фінальній грі, отримав назву "бразука"

Компанія Adidas представила офіційний м'яч Чемпіонату світу з футболу, який стартує 12 червня в Бразилії. Фото м'яча опублікував офіційний сайт ФІФА. За традицією м'яч, який буде використано під час фінальної гри, отримав особливу назву. Цього разу його називають "бразука". Снаряд для фінальної гри називається brazuca Final Rio Official Match Ball. На його боках зображені смуги жовтого і зеленого кольорів - як на прапорі країни-господині Мундіалю Бразилії. У цілому ж м'ячі для ЧС пройшли найбільшу в історії футболу кількість тестів. Їх випробували більше 600 іменитих гравців і 30 команд в десяти країнах на трьох континентах.

Виробник запевняє, що м'яч буде ідеально збалансований, що повинно забезпечити максимально чесну гру. Нагадаємо, Чемпіонат світу з футболу пройде в Бразилії з 12 червня по 13 липня. Фінальна гра відбудеться в Ріо-де-Жанейро на стадіоні "Маракана". Аналітики прогнозують, що в цьому матчі зіграють збірні Бразилії та Аргентини, і господарі стануть володарями Кубка світу.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".