На Прикарпатті заборонили застосування феєрверків

da80ba34

Міська рада заборонила застосування піротехнічних виробів та феєрверків в м.Надвірна.

Розглянувши звернення міського голови З.Андрійовича , лист першого заступника голови Івано-Франківської обласної ради О.Левицького, депутатське звернення депутата міської ради В.Будзака та неодноразові звернення жителів міста, враховуючи складну суспільно-політичну ситуацію в державі, з метою забезпечення прав та законних інтересів мешканців міста, зважаючи на постійну небезпеку відкритої, оголошеної агресії проти України, загрози проведення терористичних актів, частого оголошення жалоби за загиблими в антитерористичній операції українцями, відповідно до ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 24 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», Наказу Міністерства внутрішніх справ України № 1649 від 23.12.2003р. «Про затвердження Тимчасових правил обігу в Україні побутових піротехнічних виробів» та з метою забезпечення громадського порядку та попередження нещасних випадків, міська рада вирішила:

1. Заборонити використання салютів, феєрверків та інших піротехнічних засобів громадянами на вулицях, прибудинкових територіях, у приватних садибах та у громадських місцях міста.

2. Власникам закладів ресторанного господарства під час проведення святкових заходів забезпечити дотримання вимог ст.24 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та не допускати на території підпорядкованих об’єктів проведення салютів, феєрверків, використання піротехнічних засобів.

3. Надвірнянському райвідділу УМВС України у Івано-Франківській області вжити дієвих заходів для забезпечення контролю за дотриманням даного рішення. Посилити роботу щодо притягнення до адміністративної відповідальності осіб, що вчиняють правопорушення, передбачені ст.182 Кодексу України про адміністративні правопорушення, - пише Надвірнянська правда.

Футбольний м’яч із автографом Зідана продадуть з аукціону у Івано-Франківську
В Івано-Франківську відбудеться благодійний аукціон, основним лотом на якому буде футбольний м’яч із автографом легендарного французького футболіста Зінедіна Зідана.  
На Прикарпатті правоохоронці затримали продавця холодної зброї
Учора працівники Галицького райвідділу міліції затримали 30-річного жителя обласного центру, який намагався продати два штик-ножа та металевий футляр за 4000 гривень.  
4-7 вересня рекомендовано обмежити розважальні заходи у зв’язку з трагічними подіями на території України та загибеллю в зоні АТО наших краян
Івано-Франківська міська рада та виконавчий комітет звернулись до керівників установ та організацій різних форм власності з проханням відмінити проведення розважальних заходів 04.09 – 07.09.2014 року у зв’язку з трагічними подіями на території України та загибеллю в зоні АТО наших краян.  
На Прикапатті після капітального ремонту відкрили операційний блок
Сьогодні у Городенківській центральній районній лікарні після капітального ремонту урочисто освячено і відкрито операційні палати у хірургічному відділенні.  
Поповнення до місцевої скарбниці Прикарпаття перетнули рубіж 1 млрд. гривень
За січень-серпень ц.р. надходження до місцевого бюджету зросли на 5,6 млн. гривень та складають 1138,1 млн. гривень.  
Юний прикарпатець виборов третє місце на Чемпіонаті світу з шашок-64
Прикарпатський шашкіст Олександр Коваль виборов 3 місце у класичній грі серед юнаків до 8 років на чемпіонаті світу з шашок-64 серед юнаків та дівчат, що вчора завершився у болгарському місті Кранєво.  
На Прикарпатті з’явилась патріотична зала для гімнастів. Відео
Замість сірої – синьо-жовта. Залу для занять зі спортивної гімнастики ДЮСШ №1 оновили.  
Сьогодні в Івано-Франківську презентуватимуть книгу про події на «Євромайдані»
Книгарня «Є» та видавництво «Твердиня» запрошують на презентацію книжки Віктора Медведя «Незламні».  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".