Мер Болехова руками самооборони хоче забрати під себе місцевий ринок

image002

В червні наш сайт повідомляв про протести, які організували торговці керівництву підприємства «Болехівський ринок. Як пояснювали мітингувальники, до цього їх спонукало підвищення орендної платні за місце торгівлі.

  Тоді продавці ринку зустрічалися із директором ринку Михайлом Гошовським, якому висловили своє незадоволення та висунули йому ультиматум: впродовж 10 днів вжити заходів для виконання усіх вимог підприємців, інакше вони звертатимуться до керівника Долинського районного споживчого товариства Босацького Р.Я. з вимогою звільнити діючого директора Болехівського ринку. 
   Як з’ясувалося історія має своє продовження. На захист інтересів торговців ринку стала Болехівська міська рада на чолі із міським головою Зеноном Макотою, які подали позов до суду.
  8 липня 2014 року Господарський суд Івано-Франківської області прийняв рішення по справі за позовом Болехівської міської ради до колективного підприємства «Болехівський ринок» про визнання недійсним і скасування державного акта на право постійного користування землею, яким відмовив Болехівській міській раді у скасуванні державного акта на право постійного користування землею. З цього приводу на сайті Болехівської міської ади написано, що «Таке незаконне рішення обурило представників малого бізнесу. Болехівська міська рада подала апеляційну скаргу до Львівського апеляційного господарського суду». Як зазначають місцеві жителі Болехова, це рішення обурило не стільки простих торговців, як самого міського голову, який поклав око на ринок.
    Отож, 19 серпня 2014 року у Львівському апеляційному господарському суді розпочався розгляд апеляційної скарги Болехівської міської ради. Ще до початку судового засідання підприємці разом з членами Загону самооборони міста Болехова прибули під будівлю суду. Поспілкуватися з ними вийшов голова Львівського апеляційного господарсько суду Борис Плотніцький. Він розпитав підприємців, що спонукало їх приїхати до суду. Натомість пікетувальники повідомили голові, що не згодні з рішенням судді Калашника В.О. Уважно вислухавши підприємців, Борис Плотніцький запросив усіх в судове засідання. Розпочалося засідання о 10 год.15 хв. у складі колегії суддів Ярослава Юрченка, Оксани Зварич та Лесі Давид. Розглянувши матеріали апеляційної скарги Болехівської міської ради, заслухавши пояснення учасників судового процесу, суд оголосив перерву в засіданні. Судовий розгляд перенесено на 25 вересня 2014 року. Отож, боротьба за ринок і досі не завершена.

У Ворохті відбувся мистецько-спортивний проект Віадук. ВІДЕО
 
Повернення нескореного прикарпатського Героя із зони АТО. ВІДЕО
 
Прикарпатські воїни віддали шану загиблим товарищам
Напередодні бійці п'ятого батальйону "Прикарпаття" повернулися з Донбасу. Удома на солдатів чекають 7 днів відпочинку  
На Прикарпатті продовжуються патріотичні акції. ФОТО
Днями у приміському селі Криворівня місцеві активісти пофарбували огорожу біля місцевої школи ім. М. Грушевського у синьо-жовті кольори  
Прикарпатські бійці отримали провізію та медикаменти від небайдужих підприємців. ВІДЕО
 
Бізнесмену з Прикарпаття доведеться заплатити чималі кошти
Опрацювавши отриману інформацію від банківських установ та приватних нотаріусів, івано-франківські податківці провели 23 перевірки з питань повноти нарахування та сплати податку на доходи фізичних осіб з отриманих доходів упродовж 2011-2013 років  
Як на Прикарпатті зустрічали бійців 5-го батальйону. ВІДЕО
Відео Руслана Коцаби.  
Як туристи добираються з Верховини до Шибеного
В соцмережах гості Верховинщини масово обговорюють свій відпочинок на Верховинщині. Найбільше їх вражає автобус сполученням "Верховина-Шибене"  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".