Поляки передали гуманітарну допомогу городенківцям

2014703123915

Вже втретє в рамках тісної співпраці Городенківщину відвідала уповноважений представник органу опіки та піклування м. Зельонки Воломінського повіту Мазовецького воєводства Республіки Польща пані Галина Каліновська.

Зразу ж по приїзді, разом із земляками, долучилась до урочистого відкриття меморіальної дошки героєві Небесної сотні Сергієві Дідичу, адже має багато родичів в с. Стрільче. Про це повідомляється на офіційнму сайті Івано-Франківської ОДА.

Пані Галина розповіла, що в Польщі живе дуже багато людей, які підтримують Україну, а також самих українців, які переживають за долю рідної країни. Так, 1 лютого, ввечері на всіх телеканалах Польщі у знак солідарності з Україною, звучала пісня "Подай руку Україні" українсько-польської групи Taraka. Пісня супроводжувалася кадрами останніх подій в Україні. Найвища будівля країни - Палац культури і науки у Варшаві – увібралася в національні кольори України, перефарбували і арена Євро-2012 у Вроцлаві. Уздовж доріг, поруч із національними польськими стягами, подекуди з'являються й українські.

Цього разу Галина Каліновська знову привезла гуманітарну допомогу для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з багатодітних родин та неблагополучних сімей, дітей з обмеженими функціональними можливостями, які проживають у районі. Серед гуманітарної допомоги – одяг, взуття, іграшки, розвиваючі ігри, а також портфелі та канцтовари для діток даної категорії, які за кілька днів підуть перший раз у перший клас.

Як на Прикарпатті зустрічали бійців 5-го батальйону. ВІДЕО
Відео Руслана Коцаби.  
Як туристи добираються з Верховини до Шибеного
В соцмережах гості Верховинщини масово обговорюють свій відпочинок на Верховинщині. Найбільше їх вражає автобус сполученням "Верховина-Шибене"  
Школярів-початківців дедалі меньше. ВІДЕО
 
На Прикарпатті вимикатимуть світло?
ПАТ «Прикарпаттяобленерго» повідомляє споживачів області про можливе тимчасове припинення електропостачання населення, так , як це було у 90-их роках, у зв’язку з виникненням дефіциту потужностей в об’єднаній енергосистемі України  
У раді не змогли дійти згоди, яку землю готувати до аукціону. ВІДЕО
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".