В мережі з’явилося найстаріше із досі відомих відео про Прикарпаття

Stanislaviv-http www skyscrapercity com

Архівний сайт CriticalPast до 100-річчя Першої світової війни опублікував на YuoTube унікальне півторахвилинне відео про те, як виглядав Галич у 1914 році під час російської окупації

У короткій кінохроніці показано руїни будівель і знищений міст у Галичі, який окупувала Росія під час Першої світової війни.

Кінохроніку знято з вікна потяга: видно будинки, сади, покинутий замок на пагорбі поблизу колії. Потім показано російського солдата серед руїн якогось будинку в Галичі, знищений міст через Дністер і вузьку понтонну переправу поруч. Біля переправи стоїть російська канонерка - невеликий бойовий корабель з артилерійським озброєнням, призначений для бойових дій на ріках. Російський офіцер на коні виїздить на берег.

Демонтований літник продовжує функціонувати
“Демонтований” комунальниками сьогодні вранці літній майданчик в центрі Івано-Франківська продовжує свою роботу.  
Рідні загиблого солдата отримали листа від його убивць. ВІДЕО
Невідомі особи звинувачують командування Збройних сил у всіляких звірствах, а солдат - у заробітчанстві на смертях. Удову закликали поширити цю інформацію, аби інші не відпускали своїх чоловіків на війну, передає Радіо Свобода.  
На Коломийщині використовують працю неповнолітніх
Під час проведення перевірки Коломийською міжрайонною прокуратурою встановлено факт використання на одному з підприємств району праці трьох неповнолітніх хлопців.  
За кримінальне правопорушення дитини відповідатимуть батьки
На Надвірнянщині до відповідальності притягнуть батьків малолітнього правопорушника  
Бізнес на Прикарпатті цього року перевіряють рідше
Прикарпатські міндоходівці зменшили в 1,5 рази перевірки бізнесу  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".