До пенсійників на День відкритих дверей традиційно завітали студенти-юристи

studionur

На День відкритих дверей до управління Пенсійного фонду України в м. Івано-Франківську 1 липня завітали студенти юридичного інституту Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника на чолі з доцентом кафедри трудового, екологічного та аграрного права Наталії Кохан


Під час зустрічей із начальником управління Фонду Ганною Коцюк, начальниками відділів з призначення пенсій Тетяною Хром’як та юридичного- Лесею Пасічник майбутні юристи ознайомилися з особливостями роботи пенсійників у сучасних умовах. Їх зацікавили питання актуальності проведення адміністративної реформи, особливостей застосування законів України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" і "Про виконавче провадження". Студенти також отримали докладні роз’яснення про умови, терміни та порядок призначення пенсій за віком, з інвалідності та у зв’язку із втратою годувальника.

– Варто зазначити, що останнім часом акцент у профорієнтаційній роботі серед молоді, ми перенесли на вищі навчальні заклади. Таких найбільше в обласному центрі. Тим паче, тут акумульовано певний досвід співпраці, – сказав у коментарі начальник головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області Анатолій Назаров.

Студенти Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника тут не випадкові гості. Вони традиційно приходять на Дні відкритих дверей щороку. Упродовж понад 10 років цей вищий навчальний заклад відповідно до укладених угод направляє свох вихованців на практику.

І не тільки цей вуз. Подібні угоди укладаються і з іншими вищими навчальними закладами, такими як, наприклад, Івано-Франківський університет права ім. Короля Данила Галицького.

Начальник управління Фонду Ганна Коцюк (на фото) завжди привітна до відвідувачів будь-якого віку. До неї прагнуть потрапити на прийом літні люди. Не нудьгує при зустрічах із нею і молодь. Ось і зараз у її кабінеті студенти почувають себе затишно та комфортно. Досвідчений фахівець, одна з тих, хто на Прикарпатті був біля джерел заснування Пенсійного фонду, Ганна Іллівна чітко веде кадрову політику, розставляючи на ключові місця молодих спеціалістів. А для того, щоб і вони не дрімали на своїх робочих місцях, відчували конкурентів за спиною, профорієнтаційні заходи проводить на такому рівні, щоб випускники ставали в чергу на конкурс заповнення вакансій.


Відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації

Доходи, нараховані до 3 серпня, не підлягають оподаткуванню військовим збором
Як відомо, з 03 серпня 2014 року набрав чинності Закон України від 31 липня 2014 року № 1621 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України», яким тимчасово до 1 січня 2015 року запроваджено військовий збір. Про це повідомляє медіа - центр Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області.  
«Службовець» видурив у жінки золоті прикраси та монети
Шахраї вже не тільки «розводять» довірливих пенсіонерів по телефону, а й підстерігають їх на вулиці.  
Учень Верховинської школи став переможцем футбольного конкурсу ерудитів
Підбито результати футбольного конкурсу, оголошеного редакцією районної газети "Верховинські вісті". Умовами якого було розгадати і надіслати найшвидше правильні відповіді на кросворд, присвячений чемпіонату світу-2014 в Бразилії, який було надруковано у часописі (№28 за 18 липня).  
В Долинському лісі заблукав грибник
12 серпня о 18:20 год. на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини №10 міста Долина Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про те, що в районі гірського масиву Бескиди поблизу села Мислівка під час збирання грибів заблукав 60-річний житель міста Миколаїв Львівської області.  
"iPhone-4" за 300 гривень
Прес-служба УМВС України в Івано-Франківській області повідомляє, що вчора до Івано-Франківського міськвідділу міліції звернувся громадянин, котрий повідомив про те, що в нього викрали мобільний телефон марки «iPhone-4» чорного кольору.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".