Одна людина загинула і троє госпіталізовані внаслідок зіткнення двох автомобілів на Прикарпатті

1403776909 dtp zag

В Івано-Франківській області у вівторок, 1 липня, о 10.00 поблизу села Павлівки Тисменицького району зіткнулися два автомобілі – Mazda під керуванням 20-річного жителя Калуша та Dodge під керуванням 40-річного жителя Івано-Франківська, передає УНН з посиланням на управління з НС облдержадміністрації.

Внаслідок ДТП 30-річний івано-франківець,пасажир автомобіля Dodge, від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події, а водія з діагнозом “політравма” госпіталізували в Івано-Франківську обласну клінічну лікарню.

Крім того, 20-річний калушанин, пасажир Mazdа, отримав тілесні ушкодження у вигляді політравми, а водій — закритий перелом медіальної кісточки правого гомілково-ступневого суглобу. Обох потерпілих також доправили в Івано-Франківську ОКЛ.


За даними ДСНС, у цьому році в ДТП на території Івано-Франківської області загинуло 42 людини, що на 17 більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Міліція Коломиї посилила охорону громадського порядку
Задля безпеки мешканців Коломийського району та з метою профілактики правопорушень у громадських місцях, попередження грабежів, хуліганських проявів, незаконного розповсюдження наркотичних засобів, виявлення фактів незаконного обігу вогнепальної зброї, розшуку злочинців та попередження дорожньо-транспортного травматизму - міліція посилила охорону громадського порядку.  
"Російські" заправки на Прикарпатті будуть блокувати, поки ті не будуть закриті
Уже кілька дні поспіль представники Правого сектору блокують заправки «Лукойл», що знаходяться в Івано-Франківській області, повідомляє vsemisto-if.info  
В Івано-Франківську грабіжника затримали за "гаряими слідами"
Зловмисник серед білого дня на одній із вулиць обласного центру, неподалік торгового кіоску зірвав з шиї жінки золотий ланцюжок з кулоном, таким чином завдавши потерпілій збитків на суму понад 5 тисяч гривень. Грабіжник відразу ж побіг до парку, де його невдовзі затримали правоохоронці.  
Тематична виставка з нагоди річниці визволення обласного центру Прикарпаття
У читальному залі Державного архіву області відсьогодні діятиме тематична виставка до 70-річчя від дня визволення Івано-Франківська.  
 Тисменицькі міліціонери розкрили дві крадіжки з автомобілів
Залишати речі у незамкнутих автомобілях, як свідчить статистика, - погана звичка не одного водія. Відтак лише за останні два дні на Прикарпатті було зафіксовано 3 факти викрадення майна власників з салонів їх транспортних засобів шляхом вільного доступу. Два з цих злочинів вже розкрито.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".