В Івано-Франківську мешканець Чернівецької області обікрав продавця крамниці

karman-kp 02

27-річна мешканка обласного центру, яка працює продавцем в одній із крамничок міста, звернулась до правоохоронців та повідомила про крадіжку. Із сумочки жінки зник гаманець, з певною сумою грошей та мобільний телефон. (Загальна сума викраденого становить понад 2 тис. 500 грн.)

Працівники Івано-Франківського міськвідділу міліції встановили, що до скоєння крадіжки причетний 21-річний чернівчанин, до речі, вже раніше судимий. Зловмисник приїхав в гості до свого друга, а перебуваючи у товариша, очевидно витратив всі гроші. Тож, «вчасно» зайшов до магазину, доки продавець крамнички обслуговувала покупців, чернівчанин нишком витягнув з її сумки гаманець та мобільний телефон, а відтак швиденько втік з краденим.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 (Крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

У Івано-Франківську над бомбосховищем провалилась земля
На вулиці Лепкого в Івано-Франківську поруч із контейнерним майданчиком для сміття провалилася земля.  
70 дітей з Коломиї пошили прапор України для вояків АТО
У Коломиї для бійців АТО пошили прапор України.  
17 серпня у Івано-Франківську відбудеться турнір по стрітболу "BC Goverla Streetball Cup 2014"
17 серпня в місті Івано-Франківську відбудеться шостий щорічний турнір по стрітболу "BC Goverla Streetball Cup 2014", організатором якого виступає Українська Стрітбольна Ліга та баскетбольний клуб “Говерла”.  
В Івано-Франківську створили антикризовий енергетичний штаб оперативного реагування
З 14 серпня розпочинає працювати антикризовий штаб газового господарства.  
Правий сектор організував у Івано-Франківську масову стрілянину?
Кілька хвилин тому в Івано-Франківську трапилась масова стрілянина: невідомі особи із автоматичної зброї розстріляли три автомобілі.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".