Особливий смак перемоги для особливих дітей

1284711503 img 2234 novyjj razmer

В Івано-Франківську по вул. Г. Хоткевича, 52-а в навчально-реабілітаційному центрі відбулися спортивні змагання серед дітей з обмеженими можливостями присвячені Дню матері. В змаганнях взяли участь 25 дітей

 

Переможцями стали:

Серед юнаків:

І місце – Соловей Віталій (метання м’ячика);

І місце – Корчевий Михайло (дартс);

І місце –Дорошенко Павло (згинання та розгинання рук в упорі лежачи).

Серед дівчат:

І місце – Веліканова Анна (присідання);

І місце – Юрченко Леся (піднімання тулуба з вихідного положення лежачи).

Переможці та призери спортивних змагань серед дітей з обмеженими можливостями присвячених Дню матері були нагороджені медалями, а всі учасники змагань отримали грамоти і солодкі призи від міського центру інвалідів «Інваспорт».

На Прикарпатті зростає кількість дитячих самогубств
Від початку цього року на Івано-Франківщині зафіксовано 9 випадків вчинення суїцидів неповнолітніми. Це втричі більше, ніж за такий же період торік.  
Любителя легкої наживи нарешті затримано
Тридцятирічного мешканеця Івано-Франківська обґрунтовано підозрюють у крадіжці телефонного кабеля, адже правоохоронці з'ясували, що молодик ночами їздив у Ямницю й обрізав там телефоний кабель.  
Сьогодні на Прикарпатті град і шквали
Впродовж доби 9 серпня на ріках  басейну Дністра можливе формування локальних дощових паводків на 0,3 – 1 м над поточними. 9 серпня по області та місту очікуються грози, місцями град, при грозі шквалисте посилення вітру 15-20 м/с, повідомляє Управління ДСНС в Івано-Франківській області  
Зловмисник залишив магазин без обігових коштів
До чергової частини Богородчанського райвідділу міліції поступило повідомлення по спецлінії «102», телефонував 38-річний власник магазину, який повідомив, що з приміщення торгового залу вчинено крадіжку, викрадено – грошові кошти в сумі 2 тисячі 300 гривень.  
На Прикарпатті знову штормове попередження
У зв'язку з очікуваними сильними дощами ввечері 08 серпня та впродовж доби 09 серпня на ріках  басейну Дністра можливе формування локальних дощових паводків на 0,3-1м над поточними. Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС в Івано-Франківській області.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".