Останні події:
Шестирічний прикарпатець Максим потребує допомоги у боротьбі з раком (РЕКВІЗИТИ)... | Кір не відступає: в одному із ліцеїв Франківська через спалах хвороби припинили навчання... | Таргани, порвані матраци та нестерпний сморід в туалетах: коломиянка показала, як виглядає міська дитяча поліклініка (фото)... | Прикарпатцям на замітку: чи приїде до хворого оновлена швидка?... | Коли у Франківську повноцінно запрацює новий комунальний транспорт?... | “Це повний хаос і пряма шкода державі”, – начальник франківської ДФС про блокування митниці... | Калущина: за рахунок зменшення фінансування програми розвитку футболу районна рада видала працівникам апарату премії... | Скандал у світі франківської моди: чому переможницю “Star Face of the Season” позбавили титулу... | Синоптики розповіли, коли прикарпатцям слід чекати першого снігу... | Комісія не змогла обрати нового директора франківської школи №10. Обурені батьки й учителі прийшли до Марцінківа (ФОТО)... |

Пара з Івано-Франківська заручилась та покинула “Битву екстрасенсів”

Vorojka-SHar-4567

Шостий тиждень 19 сезону «Битви екстрасенсів» став поворотним для всіх ясновидців. На традиційному вечірньому зібранні проект покинув не один учасник, а відразу троє.

Незважаючи на поблажки суддів в минулому випуску, на цьому тижні на них розраховувати особливо не доводилося. Самовпевнений вчинок Олесі Січкар, через якого під удар потрапила сім’я Кулинич, налякав співведучу Павла Костіцина Олену Мельник і розчарував журі, інформує СТБ.

Ясновидиця не змогла впоратися з темним духом, якого сама викликала – і сама ж за це поплатилася.

Звання найсильнішого екстрасенса заслужив Ніколас Петросян. Вірменський спірит вразив суддів своєю роботою: ліквідував наслідки необдуманого вчинку Олесі, врятував тим самим родину Кулинич від біди і блискуче пройшов друге випробування …

Любовними розбірками розгнівали суддів франківці Рома з Лесею.

Здавалося, в 5 випуску Олександр Соляник зміг порозумітися з конкурентом, однак Рома знову взявся за старе. Як влучно зауважив Сурен Джулакян, ця пара «намагається перетворити Битву екстрасенсів в Санта-Барбару».

Саме тому журі вирішило відправити додому всіх трьох учасників: пару літоенергетів Рому і Лесю, а також зубну фею Олесю Січкар. У цьому випуску Рома також зробив пропозицію одруження Лесі, на яку вона чекала 10 років. Відтак пара вирішила, що заручини для них важливіші за проект.

Нагадаємо, Рома і Леся – пара, яка завжди нерозлучна. Літотерапевт і літоенергет приїхали з Івано-Франківська. Рома працює з камінням і мінералами. Лесю він називає своїм «павербанком», оскільки працювати медіум може тільки в парі з нею.

Здібності Романа проявилися ще в дитинстві, коли хлопчик загубився в печерах разом з другом.

Тоді шлях до виходу йому вказали камені, які вібрували. До сих пір екстрасенс носить камінь з тих печер, який залишається найсильнішим інструментом.

Дар Лесі проявився теж в дитинстві. Дівчинка тонула в річці, але раптом куля рожевого кольору виштовхнула дитину на поверхню. Дівчина вірить, що це був ангел охоронець.

Пара впевнена, що вони потрапили на Землю з важливою місією.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках