Останні події:

Антимонопольний комітет скасував купівлю новорічних арок для Франківська за 2,5 млн грн

IF Ilymin-4548

Другий учасник тендеру ТОВ “Люм’єр Україна”, що запропонувало поставити арку за 2,9 млн грн, оскаржило результати торгів до АМК.

У середу, 23 травня, адміністративна комісія АМК зобов’язала КП “Івано-Франківськміськсвітло” скасувати рішення щодо “Ялинки України”, пишуть Версії з посиланням на  Курс.

Нагадаємо, КП “Івано-Франківськміськсвітло” у квітні цього року оголосило тендер на закупівлю світлодіодної арки із 46 променів. Така ілюмінація на новорічно-різдвяні свята прикрашала франківську “стометрівку”.

Тернопільське підприємство “Ялинка України встановило її на час новорічно-різдвяних свят нібито безкоштовно. Раніше у міськсвітлі заявляли про наміри викупити цей подарунок, але тендер все-таки оголосили. Перемогу в тендері отримало ПП “Ялинка України” з пропозицією у 2,5 млн грн.

Однак до підписання договору не дійшло. Другий учасник тендеру ТОВ “Люм’єр Україна”, що запропонував поставити арку за 2,9 млн грн, оскаржив результати торгів до АМК.

У середу, 23 травня, адміністративна комісія АМК на сайті ProZorro оприлюднила висновок за результатами розгляду скарги. Зокрема, зобов’язала КП “Івано-Франківськміськсвітло” скасувати рішення про визначення приватного підприємства “Ялинки України” переможцем процедури.

Втім, не виключено, що до кінця року франківські комунальники оголосять ще один тендер на закупівлю новорічної ілюмінації.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках