Останні події:

В Управлінні поліція охорони Прикарпаття провели підсумкову нараду щодо діяльності підрозділу у І півріччі 2017 року

narada

Працівники Управління поліції охорони Івано-Франківської області підвели підсумки службової та фінансово-господарської діяльності підрозділів охорони за перше півріччя 2017 року.

Впродовж шести місяців 2017 року працівники поліції охорони в Івано-Франківської області забезпечували надійну охорону об'єктів різних форм власності, активно, брали участь у профілактиці адміністративних правопорушень та боротьбі зі злочинністю, стежили за безпекою громадян та їх майном. Про це на підсумковій нараді розповів начальник Управління поліції охорони в Івано-Франківській області полковник поліції Михайло Чорнописький.

Станом на 01.07.2017 підрозділами поліції охорони охороняється 2946 об’єктів всіх форм власності. З них 2930 технічною охороною, 16 виключно фізичною охороною. Також під охороною поліції охорони знаходиться 5026 приміщень з майном фізичних осіб, що на 957 більше в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року.

За звітний період нарядами груп реагування Управління поліції охорони здійснено 3889 виїздів на спрацювання засобів охоронно-попереджувальної, тривожної сигналізації з охоронюваних об’єктів та приміщень з особистим майном громадян. Як недолік слід відмітити, що існує проблема хибних спрацювань сигналізації. Однак, дане питання знаходиться на постійному контролі керівництва УПО та удосконалюються технічні засоби надання охоронних послуг шляхом модернізації.

За шість місяців 2017 року працівниками УПО особисто розкрито 31 злочин загально кримінальної спрямованості.

В УПО Івано-Франківської області щоденно здійснюється патрулювання зон обслуговування силами 12 нарядів груп швидкого реагування, щоб не допустити жодного злочину на даній території.

На завершення наради начальник Управління поліції охорони Івано-Франківської області полковник поліції Михайло Чорнописький подякував працівникам за проведену роботу.

Управління поліції охорони
в Івано-Франківській області

Додати коментар

Захисний код
Оновити




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках