У Франківську наберуть 13 інспекторів у рибний патруль

brakoniery-ryba

Набір у рибоохоронний патруль стартує в Івано-Франківській області з 4 листопада.

"Перший патруль було запущено на Київщині 16 червня 2016 року, він довів свою ефективність. Тепер поширюємо цей досвід в масштабах України", – повідомив голова Держрибагентства Ярема Ковалів.
До територіальних управлінь шукають як адміністративний персонал, так і інспекторів рибоохоронного патруля. Для оперативної роботи в Івано-Франківській області шукають 13 рибних патрульних, пише ЗМІСТ за інформацією Держрибагентства.
Відкритий конкурс на зайняття вакантних посад рибних патрульних відбудеться відповідно до вимог Закону "Про державну службу" у новій редакції, включатиме електронне тестування та співбесіду. До роботи конкурсної комісії можуть бути залучені державні службовці, у тому числі з інших державних органів, науковці та експерти у відповідній сфері, представники виборного органу первинної профспілкової організації та представники громадських об’єднань.
"Ми запрошуємо всіх тих, кому не байдужий стан рибного господарства та хто відчуває в собі сили задля роботи в рибоохоронному патрулі, подавати документи, проходити конкурс. Галузі потрібні вмотивовані, чесні, порядні люди", – повідомив голова Держрибагентства Ярема Ковалів.
Нагадаємо, запуск рибоохоронного патруля по всій Україні є складовою Концепції реформування рибного господарства. Відповідно до неї 30.09.2015 р. КМУ було прийнято Постанову №894 "Питання функціонування територіальних органів Державного агентства рибного господарства", відповідно до якої розпочалася реформа органів рибоохорони: ліквідація чинних органів рибоохорони та створення нового органу "рибоохоронного патруля". Рибні патрульні будуть набрані на основі відкритого конкурсу, пройдуть фахове навчання, курси підвищення кваліфікації у європейських експертів, а також будуть оснащені сучасною технікою. Перший в Україні рибоохоронний патруль розпочав роботу 16.06.2016 на Київщині.

Додати коментар

Захисний код
Оновити




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках