Не всі краяни у захваті від проведення в місті Чемпіонату України зі спортивної ходьби

gionat

Обурені мешканці Івано-Франківська у соціальних мережах жваво обговорюють незручності пов'язані з проведенням в місті Міжнародного кубка «Вечірній Івано-Франківськ» та Чемпіонату України зі спортивної ходьби. Деякі з них не бояться відкрито критикувати владу та організаторів заходу.

«Спорт – це здоров’я. Істина беззаперечна, але це знущання, коли спорт псує здоров’я іншим. А тим паче, рядовим мешканцям міста, де влада влаштовує цілеспрямовану атаку на нервові клітини людей. Це в якості епіграфу.

Нещодавно наші «вельможі» місцевого розливу браво рекламували В Івано-Франківську стартував XVIII Міжнародний кубок «Вечірній Івано-Франківськ» та Чемпіонат України зі спортивної ходьби. Вітаю рідне місто з вагомим внеском у розвиток спорту України! А тепер інша сторона медалі. Будьмо уважні.

 

Влада певно призабула чи генплан не розгледіла, але – вся, практично, транспортна розв’язка міста відбувається через центральну частину Івано-Франківська! Якому інтелектуалу вистачило клепки паралізувати рух у всьому місті? Хтось, можливо скаже: Що тут такого, ну перекрили вул. Незалежності від «Прикарпаттрансгазу» до «Екстім-сіті» та й що? А тепер відповіді на прикладах.

-         Беремо інваліда-колясочника, котрому потрібно щоденно робити капельницю. Його бідолашна літня дружина разом з ним на зупинці чекає тролейбус, оскільки вхід у тролейбус достатній, щоб самотужки його туди завести. В маршрутці ж так не вийде, та навіть якби вийшло – до поліклініки наприклад №3 є куди їхати під дощем.

-         Беремо легенду ефемерного сантехніка Василь Васильовича, котрий працює на державному підприємстві. Наш персонаж далеко не є фанатом місцевих ЗМІ (теле-радіо), а інтернет – лунає в вухах як матюк. Ото звідки йому знати про зміну режиму руху? А далі спізнився – догана - штраф. При зп не більше 2000грн.

-         Звичайний перехожий, котрий не хоче/не може їхати на таксі намагається дістатися з центру додому. Питання – де шукати маршрутку в потрібному напрямку?

Особисто я поки до ДПС не підійшла, була вкрай зла. Та настрій підігрів натовп на імпровізованій зупинці, він щиро «радів» далекоглядності наших «доходяг», які дають дозволи на все, що «допомагає» жити містянам. Причому щодних опізнавальних знаків, що зупинка наразі саме тут – нема!

 

Шановна владо – в котре місце ви просили Боженьку імплантувати вам мізки?»,-пишуть обурені мешканці міста.