В прокуратурі Івано-Франківської області відбулися урочисті збори до дня Незалежності України

yti37y3434

Сьогодні, 22 серпня, під головуванням прокурора області Ігоря Настасяка у прокуратурі Івано-Франківської області відбулись урочисті збори

Вітаючи колектив з 23 річницею Незалежності України, Ігор Настасяк наголосив, що боротьба за її незалежність триває і надалі, проливається кров наших співвітчизників. Відтак усі присутні вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.
«Україна відбулась як незалежна держава. Впевнений, що працівники органів прокуратури нашої області чесно, відповідально, сумлінною і кропіткою працею зробили свій вагомий внесок для утвердження верховенства Закону, захисту прав та свобод громадян, інтересів держави»,- зазначив Ігор Настасяк.
Прокурор області підкреслив, що подолати проблеми, які ставлять перед нами вимоги часу, можна лише спільними зусиллями.
Традиційно, з нагоди свята, ряд працівників прокуратури отримали подяки та грамоти Генерального прокурора України, а також прокурора області.
Крім того, в цей день, урочисто прийняли Присягу працівника прокуратури молоді спеціалісти.
На завершення урочистостей прокурор області побажав колективу миру, злагоди , міцного здоров’я та добра, щастя і сімейного благополуччя.

Пожежі минулої доби: горіли будинки, автівки і сніо...
22 серпня о 03:45 год. у селі Перерісль Надвірнянського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю. Врятовано житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.  
 В Івано-Франківську відкрили музей шани Тараса Шевченка
В Івано-Франківську відбулося відкриття обласного музею шани Тараса Шевченка, в якому представлено понад тисячу експонатів.   
26 серпня останній термін сплати за землю громадянами
Головне управління Міндоходів в Івано-Франківській області повідомляє, що 26 серпня – останній день сплати земельного податку з фізичних осіб.  
У Тисмениці новий прокурор
Генпрокурор України Віталій Ярема призначив нового прокурора Тисменицького району Івано-Франківської області.  
Музей шани Тараса Шевченка відкрили в Івано-Франківській «Просвіті»
В Івано-Франківську відбулося відкриття обласного музею шани Тараса Шевченка в якому представлено понад тисячу експонатів  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".