У Верховині назріває скандал через пофарбований міст

46520371

Минулого тижня верховинці власними силами пофарбували міст у Верховині в державні кольори. На жаль, чи то від незнання, чи з інших причин - наприклад, відтворення прапора часів Грушевського, але кольори державного прапора поміняли місцями.


  Таке перефарбування центрального мосту в місті Верховина викликало шквал емоцій серед пересічних верховинців. Переважна більшість населення висловлює своє обурення антинаціональним ідеям щодо фарбування у кольори перевернутого прапора, а не як анонсувалося - Державного Прапора України.
   Як повідомляють верховинці, єдиний вихід - це перефарбувати міст. Однак тут думки людей різняться. Вони поділяються на дві підкатегорії: одні рекомендують це зробити зібравши кошти по-новому і спільними силами відновити ідею всеукраїнської акції. Адже, як відомо, головною метою патріотичної акції є розфарбування населених пунктів у кольори виключно Державного Прапора України, символізуючи цим свою єдність і любов до держави. Натомість інші наголошують, що це повинні зробити саме ті, хто порекомендував пофарбувати саме таким чином.
    Звичайно, що є випадки, коли враховуючи активну громадську позицію автора "перевернутого прапора", люди намагаються його оправдати, мовляв, взяти на себе відповідальність координатора не так просто. Тут і велика відповідальність і вміння об'эднати навколо себе активних людей і, звичайно, не словом, а ділом втілити проект в реальність.
   Сьогодні верховинці чекають, щоб свою позицію з цього питання висловила їхня  міська та районна влада. Але ті поки мовчать та офіційних звернень не надають.
  

На Прикарпатті зростає кількість дитячих самогубств
Від початку цього року на Івано-Франківщині зафіксовано 9 випадків вчинення суїцидів неповнолітніми. Це втричі більше, ніж за такий же період торік.  
Любителя легкої наживи нарешті затримано
Тридцятирічного мешканеця Івано-Франківська обґрунтовано підозрюють у крадіжці телефонного кабеля, адже правоохоронці з'ясували, що молодик ночами їздив у Ямницю й обрізав там телефоний кабель.  
Сьогодні на Прикарпатті град і шквали
Впродовж доби 9 серпня на ріках  басейну Дністра можливе формування локальних дощових паводків на 0,3 – 1 м над поточними. 9 серпня по області та місту очікуються грози, місцями град, при грозі шквалисте посилення вітру 15-20 м/с, повідомляє Управління ДСНС в Івано-Франківській області  
Зловмисник залишив магазин без обігових коштів
До чергової частини Богородчанського райвідділу міліції поступило повідомлення по спецлінії «102», телефонував 38-річний власник магазину, який повідомив, що з приміщення торгового залу вчинено крадіжку, викрадено – грошові кошти в сумі 2 тисячі 300 гривень.  
На Прикарпатті знову штормове попередження
У зв'язку з очікуваними сильними дощами ввечері 08 серпня та впродовж доби 09 серпня на ріках  басейну Дністра можливе формування локальних дощових паводків на 0,3-1м над поточними. Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС в Івано-Франківській області.  

Коментарі  

#1 Василь 03.07.2014, 17:54
Дожились

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".