Останні події:
В самому центрі Івано-Франківська назріва... | У Франківську біля “Епіцентру” будуватимуть дитячий садок... | “Відключення холодної води франківцям не загрожує”, – директор “Водоканалу” Роман Кімачук... | Зрив виборчого процесу у Франківську: екс-голова забрав ключі і печатку додому, ДВК не може прийняти бюлетені (фото+відео)... | Поблизу Бурштинської ТЕС виявили раптове перевищення норми рівня радіації (фото)... | В Івано-Франківську запустили новий комунальний маршрут: з’єднує АС 4 та Набережну (ФОТО)... | Курйоз: у Франківську бригада рятувальників втихомирювала агресивного кота... | В Івано-Франківськ привезли 170 тисяч бюлетенів на президентські вибори (ФОТОФАКТ)... | Справа “пасажівських стрільців”: у Франківську перед судом постав учасник перестрілки, який півтора роки був у бігах... | Секретар Калуської міськради заробляє більше, ніж міський голова Івано-Франківська... |

Справа “пасажівських стрільців”: у Франківську перед судом постав учасник перестрілки, який півтора роки був у бігах

Pistolet-567094

Один із учасників перестрілки, яка відбулася в центрі Івано-Франківська півтора роки тому Артур Агамірзоєв, що знаходився весь цей час у бігах, повернувся щоб постати перед судом.

Слідство перекваліфікувало справу із 115 ККУ «Умисне вбивство» на 121 ККУ «Умисне тяжке тілесне ушкодження». За інформацією «Бріза», сьогодні 27 березня, о 10 год. суддя Бабій винесла ухвалу про те, щоб випустити його під заставу в 200 тис. грн. Як наслідок, чоловіка вже гуляє вулицями Франківська.

До речі, потерпілий – Ігор Дудка досі лікується.

Нагадаємо, 26 серпня 2017 року у середмісті Франківська після бійки підстрелили людину. Подія мала місце біля “Pasage Gartenberg”, де відпочивала компанія. Спочатку виник конфлікт, який переріс у бійку та стрілянину. Внаслідок чого був підстрелений чоловік.

Після того, як в місті оголосили план “Перехоплення” патрульні зупинили авто з пораненим чоловіком та учасником стрілянини. Одну з автівок патрульні зупинили на вулиці Галицькій, в ній перебував поранений чоловік. Пораненого чоловіка відвезли у медзаклад. Згодом на вулиці Січових Стрільців поліцейські зупинили автомобіль “Нісан”.

У машині правоохоронців сидів чоловік у кайданках, який розповів, що його авто було біля “Пасажу”, адже він купував цигарки у кіоску збоку. В автомобілі “Нісан” виявили зброю.

Дії зловмисників кваліфікували, як злісне хуліганство із застосуванням зброї та розпочали кримінальне провадження. Окрім того, одному із підозрюваних інкримінували незаконне поводження зі зброєю.

Так, на лаві підсудних опинилася Тарас Ткачук та Анатолій Гаврилюк. Згідно з рішенням суду, обох було звільнено від основного покарання та призначено по 1 ріку іспитового строку, – пише Зміст з посилання на Фіртку.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках