Прийняти ванну посеред вулиці, продати дачу чи пройти по вугіллю: на що готові українці заради смартфону?

samsung-galaxy-s8

Це раніше презентації новинок техніки проводили без особливої ажіотажу! А тепер пристрасть до нових гаджетів стала всепоглинаючою. І це активно використовують магазини техніки. Останні акції, пов’язані зі стартом продажу смартфона Samsung S8, вийшли за межі розумного. Користувачі уже запропонували продати дачу, публічно покупатися та пройтись по гарячому вугіллю – і все заради високотехнологічного призу. Відразу три найбільші продавці телефонів запропонували свої варіанти «випробувань на міцність».

“Ванний день” на Хрещатику

Вчора ЗМІ озвучили спокусливу пропозицію мережі магазинів Сomfy: шість годин “ганьби” у ванній посеред Хрещатика для 24-х відважних, які при цьому будуть боротися за першість у конкурсах на вибуття. Ціна питання – два новеньких телефони, які переможці отримають ще до старту офіційного продажу. Кажуть, що таке тривале занурення у воду символізує унікальну водостійкість гаджета: до 30 хвилин на глибині близько 1,5 метри. Яка водостійкість власне учасників конкурсу – дізнаємось уже в цю п’ятницю. В будь-якому разі, навіть якщо ви не збираєтесь брати участь, принаймні, варто подивитись на це безумство. Але якщо ваша любов до продукції Samsung настільки сильна, щоб спробувати, подати свою кандидатуру на змагання в п’ятницю з 12 до 18 години можна тут: goo.gl/AzEoA5.

Аукціон небаченої щедрості

Хоча багато погоджуються, що ванні процедури – річ інтимна, знайдуться чимало бажаючих відкрити завісу заради цінного призу. Представники організації-конкурента, компанія «Алло», на період конкурсу перетворились на завзятих фарцовщиків. Вони готові прийняти в дар все, чим здатні розрахуватися за новинку навіжені юзери. Топ-4 пропозиції від користувачів за версією «Алло» та симпатизуючих читачів отримають той самий  S8. Наразі серед лотів представлено старі телефони, мопеди, татуювання і традиційно – заміна ім’я та прізвища на назву бренду. Якщо ви здатні запропонувати щось більш оригінальне в обмін на чудо корейської техніки – лишаємо тут посилання для подачі лота: goo.gl/jIxhHn.

Ігри на виживання

Ну і звичайно ж, Цитрус. Представники цієї «грайливої» мережі магазинів просто не могли лишиться осторонь масових безладів. Вони, на відміну від своїх більш поблажливих родичів, запропонували пройти нещасним фанатам цілих вісім випробувань. Всі до пари номера серії S8. Схоже, далі буде ще складніше. Після ходи по вугіллю і ще шести не дуже образливих випробувань чимось бридким, незвичайним і оригінальним, як йдеться у правилах, учасникам змагань запропонують «дістати «голими руками» Galaxy S8 з ємкості наповненої …». Оскільки організатори це речення в офіційних правилах конкурсу закінчити не зважились, ми теж спробуємо не включати фантазію. Замість цього, від щирого серця зичимо удачі сміливцям і лишаємо тут посилання на реєстрацію goo.gl/ux7yzO. А подивиться на всі ці бешкети можна буде там же, на Хрещатику, відразу ж після описаної вище акції від Comfy, починаючи з 19 години вечора. 

Додати коментар

Захисний код
Оновити




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках