Останні події:

Юнацька збірна України з пожежно-прикладного спорту проводить свій збір на «Буковелі»

12645240 933177053468797 4318584100572118940 n

З 5 по 14 лютого, вже традиційно, на ТК « Буковель» відбувається спортивний тренувальний збір юнацької збірної України з пожежно-прикладного спорту.

Команда спортсменів і їх тренерів готуються до нового спортивного року з його насиченою програмою – від зимового Чемпіонату України, що незабаром відбудеться у Миколаєві, до літнього Чемпіонату світу у Кореї.
Завдяки підтримці та увазі начальника Управління ДСНС в області Володимира Чернецького, любові до спорту та розуміння його важливості народного депутата України, директора ТК «Буковель» Олександра Шевченка перебування юних спортсменів на Прикарпатті організовано комфортно і цікаво, передбачено все необхідне, як для тренувань, так і для відпочинку та відновлення сил.
За словами старшого тренера юнацької збірної, начальника спортивно-оздоровчого комплексу У ДСНС в області Миколи Петрука, юнаки тренуються для досягнення високих результатів. Хлопці налаштовані по-спортивному, адже майже всі вже мають значні здобутки у спорті і знають, що перемога любить наполегливих.
Хлопці інтенсивно тренуються - по 6 годин на день. Окрім напружених тренувань, юні спортсмени мають час на відпочинок та відновлення сил, цьому сприяє свіже карпатське повітря та найкращі умови перебування. Основу юнацької збірної складають саме спортсмени з Прикарпаття, які продемонстрували минулого року найкращі результати – виграли два чемпіонати України з пожежно-прикладного спорту – зимовий та літній і стали призерами VI Чемпіонату світу, який відбувся з 2 по 9 серпня у місті Гродно Республіки Білорусь.
З тренувальним процесом та умовами проживанням юних спортсменів ознайомився начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький, який відвідав їх у ТК «Буковель» і на власні очі переконався, що вони мають все необхідне для повноцінних тренувань.

Додати коментар

Захисний код
Оновити