Прикарпатський нардеп Анатолій Дирів відповів на заклик відомого шоумена посприяти ремонту дороги

99-00----  large

Франківский шоумен Місько Батяр звернувся до депутата Верховної Ради Анатолія Диріва, щоб він посприяв ремонту дороги у Долинському районі, яка веде до сіл Витвиця, Кальна, Липа, Розточи та інших населених пунктів:

"Пане Анатолію, якби Ви втерли їм всім носа і зробили б ще сюди дорогу, то вся родина за Вас буде молитися, попрошу священників усіх сіл, аби за Вас молилися. Лише зробіть і цю дорогу".
Після оприлюднення звернення у місцевих ЗМІ, народний депутат Анатолій Дирів оперативно відгреагував на прохання допомогти:
"Приємно, що адекватна людина чудово усвідомлює, що тільки разом з народними депутатами, з органами місцевого самоврядування та місцевою владою можна щось змінити, а точніше - відремонтувати наші дороги. Добре, що хоча б у однієї людини не побачив тієї жовчі, ненависті, адже дуже часто, в соціальних мережах, можна побачити жахливі коментарі від людей, які нічого доброго в цьому житті не зробили, і, напевно, не зроблять. В той же час, вони банально критикують, пишуть нісенітниці та образи. Повертаючись до відеозвернення, кажу: цього року ми однозначно не зможемо відремонтувати цю дорогу, адже погодні умови нам не дозволять якісно це зробити. В той же час, зазначу, що на наступний рік заплановано ремонт цього проблемного напрямку.", - підсумував нардеп Анатолій Дирів.

Додати коментар

Захисний код
Оновити