Останні події:
Скандальні вибори: сім округів в Раду. ВІДЕО... | Об’їзну дорогу у Коломиї ремонтує фірма “ПБС”, — Буджак... | Олександр Шевченко: Попри цинічну протидію мера та більшості в Івано-Франківській міськраді, вулиці Кармелюка та Ленкавського таки будуть відремонтовані... | Офіційний сайт Івано-Франківської міської ради обманює мешканців міста. ФОТОФАКТ... | На хабарі затримано заступника Міністра охорони здоров’я з Франківщини... | На Прикарпатті від перепаду напруги у десятків людей погоріла техніка. ВІДЕО... | У Франківську зростають тарифи на утримування будинків і прибудинкових територій... | Прикарпатські правоохоронці розслідують аферу з купівлею автомобіля... | В облраді занепокоєні боргом ДТЕК "Західенерго" по екологічному податку. ВІДЕО... | У Франківську через наміри забудувати промисловий мікрорайон учасники АТО побажали "Свободі" не повторити долю ПР. ВІДЕО... |

Прикарпатські чиновники розподілили 3,5 мільйони гривень залишку екологічних коштів

26gasimov-353x210

7 липня, постійна депутатська комісія з питань екології та раціонального природокористування розглянула питання про спрямування залишку коштів обласного фонду охорони навколишнього середовища, який утворився на початок червня.

Як пояснив начальник управління екології та природних ресурсів ОДА Ріяфет Гасимов, мова йде про 3 млн 500 тисяч гривень.

Тож кошти вирішили передати на реалізацію природоохоронних заходів Департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури ОДА:

Зокрема на будівництво очисних споруд та каналізаційних мереж у селищі Рожнятів – 204,942 тисяч гривень;

на зевершення реконструкції водохзахисної дамби на річці Пістинька Косівського району – 261,545 тисяч гривень;

на відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарногостану р.ВоронаКоломийського Району – 183,382 тисяч гривень;

на будівництво берегоукріплювальних споруд на р. Лужанка в селі Гошів – 191,35 тисяч гривень;

на проведеннязаходів для боротьби із шкідливою дією вод р. Свіча в с.Шевченкове Долинського району – 653,356 тисяч гривень;

Крім того, із цієї суми департамент екології ОДА візьме 65 тисяч гривень на “Розроблення обласної програми охорони навколишнього природного середовища до 2020 року”.

Як субвенцію з обласного бюджету Болехівському бюджету передадуть 800 тисяч гривень на пудівництвонапірної каналізаційної мережі від очисних споруддо каналізаційної насосної станції в м.Болехів.

Як субвенцію з облбюджету Калуському районному бюджету – 218,2 тисячі гривень на будівництво берегоукріплювальних споруд на р. Лука.

Як субвенцію з обласного бюджету Тисменицькому районному бюджету – 910 тисяч гривень на придбання та установлення обладнання для очищення газопилового потоку від забруднення речовин хімічного походження, що викидає в повітря ДП “Спецзалізобетон”.

Додати коментар

Захисний код
Оновити