Франківський пологовий будинок показали у телепрограмі “Абзац”. ВІДЕО

pologovyj-if

Івано-Франківський обласний перинатальний центр показали по "Новому каналу"

Допологова депресія. Чули про таке? А як інакше, коли за народження дитини треба заплатити від 5-60 тис грн і при цьому народжувати в страшних умовах.

В “Абзац” звернулася обурена жінка, яка згадує свої пологи як фільм жахів, повідомляє Станіславське ТБ.

Що першим бачить новонароджений: заклеяні скотчем вікна чи в’язничні нари? Що шокує івано-франківських породіль в обласному поголовому будинку? Чому візит журналістів діє на керівництво як на бика червоне? І що насправді приховують стіни за якими народжується життя в Івано-Франківську?

Заплямовані матраси, стара сантехніка та ліжка як тюремні нари – це ще не весь список того, з чим зіткнулися породіллі в Івано-Франківську. Журналісти поспілкувалися з Марією Козакевич, яка народжувала в Івано-Франківському обласному перинатальному центрі та дізналися усі подробиці.

Нагадаємо, раніше франківчанка Марія Козакевич опублікувала на Facebook фотографії з Івано-Франківського Обласного перинатального центру. Недавно жінка втретє народила дитину, та втретє після пологів потрапила у жахливі умови. За її словами, за дев’ять років, між першими і третіми її пологами, умови в медичній установі не змінюються.

До слова, нещодавно адміністрація Івано-Франківського міського пологового будинку видала наказ, який має запобігати та протидіяти корупції.

Більше дивіться у відеосюжеті:

Додати коментар

Захисний код
Оновити