Депутат облради хоче забрати ліцензію в центрального телеканалу

38 main

Коламбія Пікчерс не уявляє - що відбувається в Івано-Франківську. А тут у них з'явився коркурент, який ось-ось всіх кінозірок переманить. Справа в тому, що місцева металлобаза замість того, щоб іржавий брухт збирати, вирішила зайнятися кіно-бізнесом.

Металлобаза з амбіціями – практично “бляшанка продакшн” вирішила судитися – зажадавши … ні багато ні мало забрати ліцензію у телеканалу “Інтер”.

Але почали судитись якось дивно. Подавали позов – відкликали, поджавалі – відкликали. Чи не хочется в це вірити, але юристи припускають – може все для того, щоб справа потрапила до потрібного судді… Історія, що дійшла до абсурду. Металобаза, яка мріє про славу Голлівуду. Пункт збору металобрухту, який порахував, що має право вимагати відключити “Інтер” від ефіру. Хто саме володіє загадковою фірмою, яка судиться з головним каналом країни? Журналісти вирішили це з’ясувати.

Про власника відомо небагато. Микола Різник. Депутат Івано-Франківської облради.

Варто додати, що за документами фірма депутата займається продажем металобрухту. Але за дивним збігом обставин два тижні тому в статуті з’явився новий рядок – “виготовлення кінопродукції”. А через 4 дні посипалися позови. Вимога до Нацради не видавати “Інтеру” ліцензію.

Невже замість куп металу у Франківську тепер будуть павільйони, куди Сталлоне зі Шварцнеггером будуть приїжджати? І причому тут телеканал?

Джерело: Подробности

 

Додати коментар