Останні події:

Щурі масово окуповують смітники Івано-Франківська

1401637349 1328798193

Жахливу картину спостерігали сьогодні мешканці вулиць Довженка та Чорновола, поблизу сміттярки, яка розташована впритул до війсккомату, повідомляють видання "Шабля" місцеві мешканці. 

Судячи з усього, щурі (10-15 штук!!!) своєрідно відреагували на зміну погодніх умов (чи то на асортимет непотребу, який викидається мешканцями мікрорайону) і вирішили влаштувати своєрідний "флеш-моб".

Мешканці налякані та обурені бездіяльністю відповідальних структур, які, як відомо, знаходяться під патронатом ВО "Свобода". Можливо, "свободівці", відчуваючи неминучу поразку на майбутніх місцевих виборах (особливо в м-ні "Військове містечко"), вирішили знайти майбутній електорат серед щурів, яким до вподоби безлад в мікрорайоні.

Варто зазначити, що мешканці мікрорайону неодноразово звертались із відповідними скаргами у "компетентні" органи, проте результату - "нуль", і з дітьми мало хто наважується викидати сміття у відведеному для того місці. Очевидно, що така бездіяльнсть зробить свій вагомий вплив на неминучу поразку "свободівців" на майбутніх виборах"

Коментарі  

#2 Олег 20.06.2015, 19:41
Свободу щурм !!!!,кожному щуру по смітярці!!!,А взагалі швидше брехня-фото злизане з нету,У нас в цетрі коли на ринку травлять щурів-то в дворі вечором не більше трюх штук побачиш ,а тут аж 15?,Здається мені Івано-Франківськ звичайне буденне місто,а журналістам треба новини робити щоб показати мов не дарма хліб їдять,з такими темпами скоро новиною буде дерево яке впало в якомусь мікрорайоні чи навіть області.... :cry:
#1 Коля 20.06.2015, 19:24
Свободівці самі криси))))

Додати коментар