Франківську міліцію очолив Ростислав Прокопчук

083f0f6b772a6f47a8358a0a11e23294

Підполковник міліції Ростислав Прокопчук, який до цього працював заступником начальника обласного управління карного розшуку, став керівником Івано-Франківського міськвідділу внутрішніх справ.

Представляючи особовому складу міліції обласного центру нового керівника, начальник УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Віктор Шкутов зауважив, що Ростиславу Прокопчуку добре відомі специфіка діяльності міськвідділу внутрішніх справ та проблематика криміногенної ситуації в місті. Свого часу тут він розпочинав свою міліцейську службу, а згодом очолював Вовчинецьке та Пасічнянське відділення, відділ карного розшуку Івано-Франківського МВ УМВС. Новопризначений начальник міськвідділу міліції Івано-Франківська подякував за довіру та запевнив, що докладе максимум зусиль, щоб повернути довіру до міліції, а мешканці та гості міста почувалися захищеними і у безпеці.

Нагадаємо, що екс-керівник міського відділу Віктор Шкутов очолив обласне відділення міліції. Представив нового очільника прикарпатського УМВС заступник Авакова Олексій Руденко.