В Івано-Франківському МВК свободівці познущались з воїнів УНА-УНСО

Івано-Франківськ

Прикро, що задля політичного піару представники ВО «Свобода» продовжують використовувати аморальні та заборонені прийоми.

Так, сьогодні, представниками ВО, на засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, було запрошено шість перестарілих ветеранів УНА-УНСО, які мали б виступити з промовами перед громадою, про це пише видання "ШАБЛЯ"

Проте, старшому поколінню так і не вдалось донести свій «меседж» до мешканців міста, оскільки більшість із них (представники тієї ж таки «Свободи») проігнорували засідання, через що збори резидентів виконавчого органу Івано-Франківська закрились, навіть не розпочавшись.

Кого наступного разу привезуть свободівці у залу засідання МВК можна лише здогадуватись. Чи будуть це хворі діти-сироти з притулку, чи, можливо, ВО нададуть перевагу «спіритичному сеансу» з викликом героїв України минулих століть - визначать "Марцінків і Ко".

А нам залишається сподіватись, що передвиборчі перегони в Івано-Франківську проходитимуть у режимі «здорової та етичної» конкуренції, хоча аналізуючи дії «Свободи» на попередніх місцевих виборах, в це мало віриться…