В одній з шкіл Івано-Франівська прибиральниця протирає учнівські парти ганчіркою для миття підлоги

 28095 original

В одній із шкіл Івано-Франківська прибиральниця витирає парти ганчіркою, якою перед тим мила підлогу. Таку інформацію повідомив на своїй сторінці у Facebook Ростислав Шпук.

"У Франківську залишилась одна російська школа, і то не вся, лише окремі класи. Там прибиральниця оголосила частковий страйк – лише на російській половині, і повне протестне голодування – але знову ж таки лише на цій половині. Вимагає за роботу тут доплату «за вредність», боячись опромінення мовою.Коли її вмовили на час розгляду питання повернутись до повного обсягу робіт – то помітили, що в російських класах вона тою ж шматою спочатку миє підлогу, потім – парти дітей…Попри те, у всіх універах Франківська, де вчаться африканці, індуси і мусульмани, жодних протестних явищ не зафіксовано. Бо ні в Африці, ні в Малайзії, ні в Йорданії немає тандему Путіна з Кісєльовим. А охочих зійти від них з розуму вистачає по обидва боки кордону. Просто сходять на різних зупинках", - підсумовує автор публікації, який посилається на знайомих, що працюють в навчальному закладі.

Мова йде про школу №3, що на вулиці Івана Франка, 14.

Варто зауважити, що такі дії несуть в собі велику загрозу для дітей - а саме зараження різноманітними видами інфекційних (і не тільки) захворювань.Такі факти вимагають негайної перевірки компетентними органами і, у випадку підтвердження інформації - негайного звільнення прибиральниці (тільки по статті) та притягнення її до кримінальної відповідальності.

Джерело: "ШАБЛЯ"