Екс-претендент на посаду голови РДА намагався нахабно зірвати представлення чиновника

1037105268 n

Сьогодні топ-новиною на Прикарпатті стала процедура офіційного представлення нового голови Рожнятівської РДА, під час якої група людей спробувала зірвати захід.

Нагадуємо, що відповідно до Розпорядження Президента України № 345 від 31.03.2015 р. ним стала Ірина Люклян з Перегінського. До свого призначення Ірина Люклян працювала на посаді голови селища Перегінськ, на яку була обрана в грудні 2011 року від «Європейської партії України».

Саме офіційне представлення новоспеченого керманича громадськості краю та керівникам державних і бюджетних установ відбулось без жодних ексцесів із дотриманням протоколу. На заході були присутні голова ОДА Олег Гончарук  та нардеп (переможець по округ № 86, до якого входить і Рожнятівщина) Анатолій Дирів. Традиційно голова ОДА зачитав Розпорядження глави держави, вручив квіти і побажав успіхів у роботі новому голові, після чого відбулася оперативна нарада в РДА за участю вище вказаних осіб та голови райради Н. Іваніва.

І ось тут розпочинається найцікавіше. Група людей в кількості близько 15 осіб (хоча деякі учасники цих подій повідомляли місцевим ЗМІ, що їх більше сотні) ввірвалася та зайняла залу засідань РДА. В перших рядах  – колишній автомайданівець, який займається сьогодні автоперевезеннями, - Шевчук Ярослав із села Рівні та екс-кандидат в народні депутати по округу №86 ( програв Анатолію Диріву) і до сьогодні один із претендентів на посаду голови Рожнятівської РДА - Роман Глинка. Саме ці люди і очолили «багатолюдний» мітинг рожнятівців, які нібито виступили проти нової голови РДА.

Основна мета, яку переслідували мітингувальники – зірвати представлення голови РДА. Проте, на офіційну частину вони запізнились. Вірячи, що ще не все втрачено, мітингувальники пустили в хід всі можливі і неможливі в цьому випадку методи - від вигуків «ганьба» до блокування і силового проникнення в кабінет голови РДА. Один із лідерів Ярослав Шевчук безпосередньо сам очолив штурм та виломив двері до кабінету голови. Далі пішли погрози від блокування роботи всієї райдержадміністрації до викидання з її будівлі «неугодних».

Саме так і пройшла неофіційна частина представлення нового голови Рожнятівщини.

Зважаючи на чималі амбіції організаторів сьогоднішнього перфоменсу із виламуванням дверей, сміло можна очікувати на його подальше продовження.