Прикарпатські депутати хочуть оприлюднити список сільських рад, які відмовляли учасникам АТО у виділенні земельних ділянок

61061-3452

В Івано-Франківську триває засідання 35 сесії облради. Депутати розглянули питання щодо надання земельних ділянок учасникам АТО тасім'ям загиблих на Майдані і в АТО.

За словами начальника держземагенства в івано-Франківській області Володимира Боднарчука, на сьогодні вже надійшло 709 клопотань з приводу надання земельних ділянок, 523 звернення на розгляді виготовлення проекту землеустрою, 54 відмовлено. 70 із цих звернень стосуються ведення особистого селянського господарства, пише "Галицький кореспондент".

"Вже поступило 50 зявок на Управління про отримання земельних ділянок у Тисменецькому районі та місті Тисмениця. Зараз готується пакет документів, щоб учасники АТО та їх родини не стояли у чергах при оформленні документів", - зауважив Бондарчук.

Окрім того, депутати доручили управлінню держземагенства зібрати і оприлюднити інформацію про населені пункти, у яких немає можливості або відмовляли у виділенні земельних ділянок. Також оприлюднити списки сільських рад, які відмовили у виділенні землі учасникам бойових дій.

Додати коментар